AnyDesk Professional

1 114.00 lei (1 magazin)
Remote Desktop Software AnyWhere. AnyTime. AnyDesk Conectarea la un computer de la distanță, fie de la celălalt capăt al biroului sau pe jumătate din întreaga lume. AnyDesk asigură conexiuni desktop la distanță sigure și fiabile pentru profesioniștii IT și on-the-Go persoane fizice. AnyDesk funcționează pe toate dispozitivele și sistemele de operare: Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, FreeBSD si chiar pe Raspberry Pi! Multiplatform ØØ PROFESSIONAL ...

Descriere


AnyDesk Professional


Remote Desktop Software
AnyWhere. AnyTime. AnyDeskConectarea la un computer de la distanță, fie de la celălalt capăt al biroului sau pe jumătate din întreaga lume. AnyDesk asigură conexiuni desktop la distanță sigure și fiabile pentru profesioniștii IT și on-the-Go persoane fizice.

AnyDesk funcționează pe toate dispozitivele și sistemele de operare: Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, FreeBSD si chiar pe Raspberry Pi!
Multiplatform


ØØ PROFESSIONAL

MAI MULȚI UTILIZATORI
ECHIPAMENTE MULTIPLE
NUMĂR NELIMITAT DE ECHIPAMENTE CONECTATE

Ce este Professional pentru tine?

Spre deosebire de AnyDesk Lite, puteți instala licența pe oricât de multe dispozitive doriți, dar numărul de sesiuni concurente este critic. Dacă aveți nevoie de mai mult de o sesiune activă în același timp, puteți rezerva sesiuni simultane suplimentare la cerere, contra cost.
Aceleași caracteristici ca Lite +

ü Agendă adrese
ü Session Logging
ü Custom Client
ü Additional Users

Puteți utiliza sesiuni de AnyDesk concurente pe toate dispozitivele care sunt înregistrate cu licența. De exemplu, cu 5 sesiuni 5 dispozitive pot deschide o sesiune de fiecare, sau un singur dispozitiv poate deschide 5 sesiuni la un moment dat.

O sesiune este inclusă. Poți adăuga mai multe sesiuni, contra cost.

Cu un spațiu de nume personalizat, aveți control deplin asupra schemei de numire a PC-urilor. Fiecare alias de PC poate fi schimbat în orice moment, și nu există un conflict de nume cu alte licențe AnyDesk. Un spațiu de nume personalizate poate fi achiziționate pentru o plată unică.

Poți cumpăra 20 sau mai multe spații de nume.
DOWNLOAD NOW

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul AnyDesk Professional de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru AnyDesk Professional sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.