AnyDesk Power

2 723.00 lei (1 magazin)
Remote Desktop Software AnyWhere. AnyTime. AnyDesk Conectarea la un computer de la distanță, fie de la celălalt capăt al biroului sau pe jumătate din întreaga lume. AnyDesk asigură conexiuni desktop la distanță sigure și fiabile pentru profesioniștii IT și on-the-Go persoane fizice. AnyDesk funcționează pe toate dispozitivele și sistemele de operare: Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, FreeBSD si chiar pe Raspberry Pi! Multiplatform ØØ POWER ECHI ...

Descriere


AnyDesk Power


Remote Desktop Software
AnyWhere. AnyTime. AnyDeskConectarea la un computer de la distanță, fie de la celălalt capăt al biroului sau pe jumătate din întreaga lume. AnyDesk asigură conexiuni desktop la distanță sigure și fiabile pentru profesioniștii IT și on-the-Go persoane fizice.

AnyDesk funcționează pe toate dispozitivele și sistemele de operare: Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, FreeBSD si chiar pe Raspberry Pi!
Multiplatform


ØØ POWER

ECHIPE


ECHIPAMENTE MULTIPLE


NUMĂR NELIMITAT DE ECHIPAMENTE CONECTATECe este Power pentru tine?


Ați dori să utilizați licența AnyDesk, ca administrator de exemplu, pentru conectare în mai multe calculatoare într-o anumită rețea pentru a instala actualizări sau software-ul. Dar aveți îngrijorări că sesiunile concurente necesare ar depăși bugetul?
Cu AnyDesk Power ai găsit exact ceea ce căutai. Datorită raportului mare beneficiu-cost, puteți rula orice număr de sesiuni de la orice dispozitiv activ, toate în același timp.
Aceleași caracteristici ca Lite Professional +
- Număr nelimitat de sesiuni
Dispozitive active:

AnyDesk poate fi instalat pe cât mai multe dispozitive dorești și puteți începe un număr nelimitat de sesiuni concurente de la un anumit număr de dispozitive ( „dispozitive active“).

Trei dispozitive active sunt incluse. Puteți adăuga mai multe contra cost.
Cu un spațiu de nume personalizat, aveți control deplin asupra schemei de numire a PC-urilor. Fiecare alias de PC poate fi schimbat în orice moment, și nu există un conflict de nume cu alte licențe AnyDesk. Un spațiu de nume personalizate poate fi achiziționate pentru o plată unică.


Poți cumpăra 20 sau mai multe spații de nume.
DOWNLOAD NOW

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul AnyDesk Power de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru AnyDesk Power sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.