AnyDesk Lite

570.00 lei (1 magazin)
Remote Desktop Software AnyWhere. AnyTime. AnyDesk Conectarea la un computer de la distanță, fie de la celălalt capăt al biroului sau pe jumătate din întreaga lume. AnyDesk asigură conexiuni desktop la distanță sigure și fiabile pentru profesioniștii IT și on-the-Go persoane fizice. AnyDesk funcționează pe toate dispozitivele și sistemele de operare: Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, FreeBSD si chiar pe Raspberry Pi! Multiplatform Ø LITE UN ...

Descriere


AnyDesk Lite


Remote Desktop Software
AnyWhere. AnyTime. AnyDeskConectarea la un computer de la distanță, fie de la celălalt capăt al biroului sau pe jumătate din întreaga lume. AnyDesk asigură conexiuni desktop la distanță sigure și fiabile pentru profesioniștii IT și on-the-Go persoane fizice.

AnyDesk funcționează pe toate dispozitivele și sistemele de operare: Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, FreeBSD si chiar pe Raspberry Pi!
Multiplatform


Ø LITEUN UTILIZATOR


UN ECHIPAMENT


NUMĂR NELIMITAT DE ECHIPAMENTE LA CARE TE POTI CONECTACe este Lite pentru tine?


Independent - ca freelancer, sunteți în mod constant pe drum. Vrei să fii capabil de a ajuta clienții, să ai acces și să-ți transferi documentele oriunde te-ai afla.

ü Uz comercial

ü Număr nelimtat de echipamente la care te poți conecta

ü Printare la distanță

ü Transfer de fișiere

ü Control la distanță a PC-ului de pe mobil

ü On-Screen-Whiteboard

ü Auto-Discovery

DOWNLOAD NOW

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul AnyDesk Lite de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru AnyDesk Lite sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.