Antibiotice-Iasi Clafen gel 50 mg/g, 45 g

Gel incolor până la slab roz, omogen indicat in tratamentul local simptomatic la adulţi al durerii şi inflamaţiei: musculare sau osteoarticulare de origine reumatică. Indicatii Clafen contine ca substanta activa diclofenac care face parte din clasa de medicamente cunoscute sub denumirea de antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) de uz local. Este utilizat in tratamentul local simptomatic la adulti pentru reducerea durerii si inflamatiei: musculare sau osteoarticulare de o ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Antibiotice-Iasi Clafen gel 50 mg/g, 45 g

Gel incolor până la slab roz, omogen indicat in tratamentul local simptomatic la adulţi al durerii şi inflamaţiei: musculare sau osteoarticulare de origine reumatică.


Indicatii

Clafen contine ca substanta activa diclofenac care face parte din clasa de medicamente cunoscute sub denumirea de antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) de uz local.

Este utilizat in tratamentul local simptomatic la adulti pentru reducerea durerii si inflamatiei:

  • musculare sau osteoarticulare de origine reumatica;
  • in cazul edemelor postoperatorii si posttraumatice (de exemplu entorse);
  • musculare sau osteoarticulare de natura traumatica (traumatisme usoare ale tendoanelor, muschilor, ligamentelor etc.).

Mod de administrare

Clafen este destinat administrarii pe piele.

Adulti

Clafen se administreaza de 3 - 4 ori pe zi la nivelul zonei afectate. Doza administrata la fiecare aplicare variaza in functie de suprafata zonei afectate, fiind de aproximativ 2 - 4 g gel (corespunzator la aproximativ 5 - 10 cm gel).

Pentru a realiza absorbtia gelului efectuati un masaj usor si prelungit la nivelul zonei dureroase si/sau inflamate.

Dupa fiecare aplicare, spalati atent mainile.

Cu exceptia unor cazuri strict recomandate, in cazul traumatismelor de tesuturi moi sau reumatismului abarticular, gelul nu trebuie utilizat mai mult de 14 zile, iar in cazul durerilor din artrite, pe o perioada mai mare de 28 zile.

Daca dupa 5 zile de tratament nu observati ameliorarea manifestarilor sau acestea se agraveaza, trebuie sa va prezentati la medic care va reevalua tratamentul.

Copii si adolescenti

Clafen nu este recomandat pentru utilizare la copii si adolescenti, datorita lipsei datelor privind siguranta si eficacitatea.


Cod producator: ANTIBIOTICE IASI

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Antibiotice-Iasi Clafen gel 50 mg/g, 45 g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Antibiotice-Iasi Clafen gel 50 mg/g, 45 g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.