Annovi Reverberi Aspirator de cenusa cu functie de suflare 900W 20L - MID20

221.86 lei
(1 magazin)
Aspirator de cenusa Annovi Reverberi cu functie de suflare  900W 20L - MID20Aspirator de cenusa Annovi Reverberi cu functie de suflare  900W 20L - MID20 este destinat curatarii cenusii din seminee, sobe cu lemne, sobe pe peleti, ori gratare. Acesta vine in ajutorul dumneavoastra cu un motor puternic, de 900 W, si un rezervor de 20 litri, caracteristici ce fac procesul de curatare rapid si usor.Caracteristici:este dotat cu filtru Hepa cu protectie metalica;functie de suflare;furtunu ...

Descriere


Annovi Reverberi Aspirator de cenusa cu functie de suflare 900W 20L - MID20

Aspirator de cenusa Annovi Reverberi cu functie de suflare  900W 20L - MID20Aspirator de cenusa Annovi Reverberi cu functie de suflare  900W 20L - MID20 este destinat curatarii cenusii din seminee, sobe cu lemne, sobe pe peleti, ori gratare. Acesta vine in ajutorul dumneavoastra cu un motor puternic, de 900 W, si un rezervor de 20 litri, caracteristici ce fac procesul de curatare rapid si usor.Caracteristici:este dotat cu filtru Hepa cu protectie metalica;functie de suflare;furtunul este usor de manevrat deoarece este confectionat dintr-un material usor si foarte rezistent;canistra este din otel inoxidabil;are maner integrat pentru trasnport;Aspirator de cenusa Annovi Reverberi cu functie de suflare  900W 20L - MID20 este accesoriul ideal pentru intretinerea si buna functionare a cazanelor, sobelor, focarelor sau semineelor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Annovi Reverberi Aspirator de cenusa cu functie de suflare 900W 20L - MID20 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Annovi Reverberi Aspirator de cenusa cu functie de suflare 900W 20L - MID20 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.