Annayake Extreme Line Hydration crema intens hidratanta 50 ml

Annayake Extreme Line Hydration, 50 ml, Ingrijire pentru zi si noapte pentru femei, Tenul frumos și sănătos trebuie bine îngrijit. Produsul pentru zi și noapte Annayake Extreme Line Hydration oferă pielii tot ce are nevoie.Caracteristici:hidratează intensconferă pielii prospețime și luminozitateCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. Se utilizează în fiecare dimineață și/sau seară. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Annayake Extreme Line Hydration crema intens hidratanta 50 ml

Annayake Extreme Line Hydration, 50 ml, Ingrijire pentru zi si noapte pentru femei, Tenul frumos și sănătos trebuie bine îngrijit. Produsul pentru zi și noapte Annayake Extreme Line Hydration oferă pielii tot ce are nevoie.Caracteristici:hidratează intensconferă pielii prospețime și luminozitateCum se utilizează:Se aplică pe pielea curată, cu mișcări circulare și se masează ușor. Se utilizează în fiecare dimineață și/sau seară.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Annayake Extreme Line Hydration crema intens hidratanta 50 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Annayake Extreme Line Hydration crema intens hidratanta 50 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.