Anker PowerIQ A2123L12

de la 131.99 lei (7 magazine)
Marca numarul 1 de incarcare prin USB din SUA.   Incarcare rapida si sigura cu tehnologie de ultima generatie. Peste 10 milioane de client satisfacuti. Multiple certificari de siguranta si calitate. Alimentare universala 100-200 volti curent alternativ.   Anker PowerPort 6   Incarcare rapida si sigura pentru toate dispozitivele. Tehnologie de incarcare rapida de la Anker   Incarcatorul de retea Anker Power Port cu 6 porturi USB, benefici ...

Descriere


Anker PowerIQ A2123L12

Marca numarul 1 de incarcare prin USB din SUA.
 
Incarcare rapida si sigura cu tehnologie de ultima generatie. Peste 10 milioane de client satisfacuti. Multiple certificari de siguranta si calitate. Alimentare universala 100-200 volti curent alternativ.
 
Anker PowerPort 6
 
Incarcare rapida si sigura pentru toate dispozitivele. Tehnologie de incarcare rapida de la Anker
 
Incarcatorul de retea Anker Power Port cu 6 porturi USB, beneficiaza de tehnologiile PowerIQ si VoltageBoost pentru a asigura o incarcare rapida, adaptata cerintelor acumulatorilor dispozitivelor conectate.
 
PowerIQ poate detecta inteligent tipul de acumulator si cerintele acestuia, oferindu-i conditii optim de incarcare foarte rapida.
 
Tehnologia Qualcomm Quick Charge 2.0 nu este suportata.
 
Ultra-puternic
 
Cele 6 porturi USB pot furniza o putere totala de 60 wati, putand incarca simultan dispozitivele conectate in acestea.
 
DOE 6
 
Anker PowerPort 6 a fost declarat dispozitivul cu cea mai inalta eficienta energetica (DOE 6) de catre Departamentul de Energie din Statele Unite.
 
Super Compact
 
Anker PowerPort 6 este unul din cele mai compacte incarcatoare multi-port de pe piata. Protectiile impotriva scurgerilor de tensiune, scurt circuit, controlul temperaturii sau alte masuri de protective avansate, fac din Incarcatorul de retea Anker PowerPort 6 unul din cele mai sigure aparate. Dispozitivele conectate la acesta sunt intodeauna in siguranta.
 
Certificari UL, CE, FCC andamp; RoHS
 
Materialele constructive si circuitele folosite de catre PowerPort 6 indeplinesc standardele riguroase ale Underwriters Laboratories.
 

A2123L12

Detalii tehnice
Caracteristici Tip Incarcator Retea
Compatibilitate Universal
Conceput pentru Telefoane
Culoare Negru
Interfata USB
Tensiune de intrare 100-240V
50-60Hz
Tensiune de iesire 5V / 12A

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Anker PowerIQ A2123L12 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Anker PowerIQ A2123L12 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.