Anker PowerCore III Sense 10K, 10000 mAh, USB-A, USB-C, Power Delivery 18W

de la 163,99 lei (8 magazine)
Acumulator extern Anker PowerCore III Sense 10K, 10000 mAh, USB-A, USB-C, Power Delivery 18W   Alimentare portabila PowerCore III Sense 10K este una dintre cele subtiri baterii externe cu Power Delivery de pana acum, cu suficienta capacitate pentru a oferi mai mult de doua incarcari pentru iPhone XS sau Google Pixel si aproape o incarcare completa pentru un iPad Pro de 11 inchi.   Moduri de incarcare triple Cu port USB-C de livrare de 18 W, port USB-A ...

Descriere


Anker PowerCore III Sense 10K, 10000 mAh, USB-A, USB-C, Power Delivery 18W

Acumulator extern Anker PowerCore III Sense 10K, 10000 mAh, USB-A, USB-C, Power Delivery 18W

 

Alimentare portabila
PowerCore III Sense 10K este una dintre cele subtiri baterii externe cu Power Delivery de pana acum, cu suficienta capacitate pentru a oferi mai mult de doua incarcari pentru iPhone XS sau Google Pixel si aproape o incarcare completa pentru un iPad Pro de 11 inchi.

 

Moduri de incarcare triple
Cu port USB-C de livrare de 18 W, port USB-A activat pentru PowerIQ si mod de incarcare continua pentru dispozitivele cu consum redus. Utilizati porturile USB duale pentru a incarca doua dispozitive simultan.

 

Reincarcare rapida
Reincarcati complet PowerCore III Sense 10K in doar 4,5 ore cu un incarcator de retea USB-C Power Delivery (nu este inclus). Reincarcarea prin incarcator si cablu USB-A (nu sunt incluse) va dura aproximativ 10,2 ore.

 

Calitate la superlativ
Cu un design elegant si inel cu LED-uri albastre pentru a afisa nivelul bateriei, PowerCore III Sense 10K este premium atat la interior, cat si la exterior.

 

Design unic
Bateria externa Anker PowerCore Metro Slim 10000 este invelita cu tesatura eleganta, placuta la atingere. Lumina LED de un albastru rece indica nivelul bateriei.

 

Tehnologie de incarcare rapida
PowerIQ si VoltageBoost sunt tehnologii incorporate de Anker, asigurand incarcarea foarte rapida si in siguranta a dispozitivelor mobile.

 

Sistem de protectie MultiProtect
Protectie contra scurtcircuitelor si a scurgerilor de electricitate, sistem avansat pentru protectia dispozitivului tau.

A1248G11

Caracteristici generale
Capacitate (mAh)10000
Nr. porturi3 x USB
Voltaj Iesire9 V 15 V 5 V
Durata de reincarcare a bateriei4.5 h 12 h
CompatibilitateUniversal
Caracteristici fizice
CuloareNegru
Greutate (g)212 g

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Anker PowerCore III Sense 10K, 10000 mAh, USB-A, USB-C, Power Delivery 18W de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Anker PowerCore III Sense 10K, 10000 mAh, USB-A, USB-C, Power Delivery 18W sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.