Andoer Kit suport fundal studio 2x2m si fundal verde, negru, alb 1.6x3m

349.00 lei (1 magazin)
Acest kit include un fundal netesut alb, unul negru si unul cromatic de culoare verde. Avantaj: Cost mai putin, usor de utilizat, se potrivesc cu toata aplicatia, cum ar fi filmele cu efecte speciale si fotografie, portabile si pliabile, pentru a absorbi toata lumina fara a reflecta. Fundalul: , , , , , , , - Dimensiune: 1.6 3M (160cm 300cm) - Material: tesatura netesuta - Culoare: alb si negru si verde Nota: 1. Utilizati un prosop um ...

Descriere


Andoer Kit suport fundal studio 2x2m si fundal verde, negru, alb 1.6x3m

Acest kit include un fundal netesut alb, unul negru si unul cromatic de culoare verde. Avantaj: Cost mai putin, usor de utilizat, se potrivesc cu toata aplicatia, cum ar fi filmele cu efecte speciale si fotografie, portabile si pliabile, pentru a absorbi toata lumina fara a reflecta. Fundalul: , , , , , , , - Dimensiune: 1.6 3M (160cm 300cm) - Material: tesatura netesuta - Culoare: alb si negru si verde Nota: 1. Utilizati un prosop umed pentru a sterge cute si apoi utilizati o carte pentru a o apasa un timp; 2. Rotiti fundalul in sus si puneti-l deoparte. Fierul cu abur de temperatura inalta nu este permis. Stand de fundal: , , , , , , , - Functie: Suportul de fundal 2 2M este usor, rezistent si extensibil atat pentru studio, cat si pentru toate ocaziile, extrem de potrivit pentru fotografii de toate nivelurile. - Tip: Kit bara transversala pentru suport de fundal - Material: aluminiu - Inaltime: pana la 2m 200cm - Latime: pana la 2m 200cm Pachet: -1 x 1,6 3m fundal negru -1 x 1,6 3m fundal alb - 1 x 1,6 3m fundal verde - 1 x 2m 2m Suport de fundal - 1 x geanta pentru suport pentru fundal - 3 x cleme Fundalul este suficient de mare pentru majoritatea fotografiilor, cum ar fi pentru a fotografia fotografii complete ale unui grup mic de oameni sau pentru a oferi un fundal complet pentru o varietate de pozitii ale unui model in pozitie stand, in picioare sau chiar culcat.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Andoer Kit suport fundal studio 2x2m si fundal verde, negru, alb 1.6x3m de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Andoer Kit suport fundal studio 2x2m si fundal verde, negru, alb 1.6x3m sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.