AmPro Surubelnita cruce, 1 x 100 mm, maner izolat 999UT0334

Surubelnita cruce AmPro, 1 x 100 mm, maner izolat.   Inovatia AmPro: Intotdeauna mai aproape de nevoile dvs. Inovatia este o prioritate pentru AmPro. Dovada: AmPro isi investeste timpul si energia in cercetarea de noi produse pentru a va ajuta sa beneficiati de cele mai noi progrese tehnologice pe piata instrumentelor. Obiectivul nostru este sa ascultam constant utilizatorul si nevoile sale pentru a produce scule care sa vina in intampinarea solicitarilor. Concepe ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


AmPro Surubelnita cruce, 1 x 100 mm, maner izolat 999UT0334

Surubelnita cruce AmPro, 1 x 100 mm, maner izolat.
 
Inovatia AmPro: Intotdeauna mai aproape de nevoile dvs.
Inovatia este o prioritate pentru AmPro. Dovada: AmPro isi investeste timpul si energia in cercetarea de noi produse pentru a va ajuta sa beneficiati de cele mai noi progrese tehnologice pe piata instrumentelor. Obiectivul nostru este sa ascultam constant utilizatorul si nevoile sale pentru a produce scule care sa vina in intampinarea solicitarilor.
Concepem instrumente care sa raspunda nevoilor dvs. viitoare si vom fi intotdeauna capabili sa oferim solutii pentru problemele dvs. zilnice.
 
Garantie AMPRO
Fiecare utilizator de scule AmPro trebuie sa fie complet satisfacut. Astfel, puteti conta pe garantia AmPro.
Garantiile noastre de produs constituie o parte integranta a angajamentelor noastre si reputatia ofertei noastre de unelte de mana. Acesta este motivul pentru care toate produsele noastre sunt testate in conditii extreme si o utilizare intensa. Garantam ca toate produsele noastre de scule de mana AmPro fara limite de timp (cu exceptia cazului in care este specificat altfel sau in conditii anormale de utilizare).
Garantia nu se aplica consumabilelor.
In sfarsit, chiar daca oferta de scule de mana AmPro, care te insoteste zilnic, beneficiaza de o garantie totala, nu este suficient. AmPro iti acopera mobilierul si carucioarele pentru ateliere cu o garantie de 5 ani. Instrumentele sigure si un mediu de lucru garantat va vor permite sa lucrati in fara teama ca sculele se vor deteriora.
 
Caracteristici generale:
 
Surubelnita cu profil lat, maner izolat si gaura de agatare
Material: aliaj otel crom molibden
Maner de prindere cu forma ergonomica pentru realizarea unui cuplu mare
Dimensiuni: #1 x 100 mm (#1 x4"").

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul AmPro Surubelnita cruce, 1 x 100 mm, maner izolat 999UT0334 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru AmPro Surubelnita cruce, 1 x 100 mm, maner izolat 999UT0334 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.