Amica OSS 6232I

378.00 lei
(1 magazin)
Iluminare LED Lumina slaba face munca in bucatarie mult mai dificila. Este similar cu arderea constanta a becurilor. Pentru a garanta un confort deplin, hote Amica sunt echipate cu un sistem inovator de iluminat cu LED cu economie de energie. LED-urile sunt extrem de durabile si emit lumina stralucitoare, placuta, care nu oboseste ochii. Alege hota Amica si foloseste cele mai bune solutii! Filtru de grasime din aluminiu Hote insulare, cosuri de fum, telescopice si un ...

Descriere


Amica OSS 6232I

Iluminare LED

Lumina slaba face munca in bucatarie mult mai dificila. Este similar cu arderea constanta a becurilor. Pentru a garanta un confort deplin, hote Amica sunt echipate cu un sistem inovator de iluminat cu LED cu economie de energie. LED-urile sunt extrem de durabile si emit lumina stralucitoare, placuta, care nu oboseste ochii. Alege hota Amica si foloseste cele mai bune solutii!

Filtru de grasime din aluminiu

Hote insulare, cosuri de fum, telescopice si universale au filtre din aluminiu a caror sarcina este separarea grasimilor de vaporii absorbiti. Sunt fabricate din material rezistent la coroziune si pot fi curatate de multe ori. Efect: protectie impotriva depunerii de depuneri grase pe pereti, mobilier si conducte de ventilatie.

Numarul de etape ale ventilatorului: 3

Puteti regla viteza hotei in functie de nevoile dvs.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Amica OSS 6232I de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Amica OSS 6232I sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.