Amica OMC6241B, Negru

de la 442.15 lei (4 magazine)
  Hota OMC6241B Performanta ridicata Miroase haine, perdele sau cuverturi de pat imbibate in bucatarie? Nu cu hote Amica! Hote noastre sunt echipate cu turbine moderne si extrem de eficiente, care vor elimina complet mirosurile din bucatarie. Obtineti confortul deplin al lucrului in bucatarie! Iluminare LED Lumina slaba face munca in bucatarie mult mai dificila. Este similar cu arderea constanta a becurilor. Pentru a garanta un confort deplin, hote Amica sunt e ...

Descriere


Amica OMC6241B, Negru

 

Hota OMC6241B

Performanta ridicata
Miroase haine, perdele sau cuverturi de pat imbibate in bucatarie? Nu cu hote Amica! Hote noastre sunt echipate cu turbine moderne si extrem de eficiente, care vor elimina complet mirosurile din bucatarie. Obtineti confortul deplin al lucrului in bucatarie!

Iluminare LED
Lumina slaba face munca in bucatarie mult mai dificila. Este similar cu arderea constanta a becurilor. Pentru a garanta un confort deplin, hote Amica sunt echipate cu un sistem inovator de iluminat cu LED cu economie de energie. LED-urile sunt extrem de durabile si emit lumina stralucitoare, placuta, care nu oboseste ochii. Alege hota Amica si foloseste cele mai bune solutii!

Munca linistita
Cu siguranta, uneori pregatesti o masa in timp ce asculti muzica sau te uiti la televizor. Datorita nivelului redus de zgomot al hotei Amica, o puteti face fara obstacole. Functionarea linistita va fi deosebit de confortabila daca bucataria dvs. este conectata la camera de zi. Aceasta solutie va fi apreciata de toti membrii gospodariei.

Filtru de grasime
Hote insulare, cosuri de fum, telescopice si universale au filtre din aluminiu a caror sarcina este separarea grasimilor de vaporii absorbiti. Sunt fabricate din material rezistent la coroziune si pot fi curatate de multe ori. Efect: protectie impotriva depunerii de depuneri grase pe pereti, mobilier si conducte de ventilatie.

Numarul de etape ale ventilatorului: 3
Puteti regla viteza hotei in functie de nevoile dvs.

 

Date tehnice
Min.inaltime 13,7 cm
Max. inaltime 13,7 cm
Latime 59,8 cm
Adancime 29 cm
Greutate neta 4,43 kg
Culoare Negru
Clasa energetica C.
Distanta minima de plita electrica 65 cm
Distanta minima de plita cu gaz 65 cm
Diametrul iesirii aerului 12 cm
Performanta maxima in modul de evacuare 182 m3 / h
Putere totala 91 W.
Lungimea cablului electric 1,5 m
Nivel de zgomot la min. performanta 51 dB
Nivel de zgomot la max. performanta 65 dB
Puterea de iluminare 2x3 W.
Iluminat LED
Functionalitate
Functionare in modul de evacuare / absorbant
Echipament
Filtru de grasime Cartus din aluminiu 1 buc.
Control butoane standard
Numarul de etape ale ventilatorului: 3
Tipul filtrului de carbon: FWK 23
Numar de filtre de carbon pentru 1 hota: 1 bucata.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Amica OMC6241B, Negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Amica OMC6241B, Negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.