Amica OKC 6111 MW, 60 cm

527.00 lei
(1 magazin)
Iluminat cu halogen Hote Amica sunt echipate cu iluminare cu halogen. În toate modelele, includerea iluminatului este independentă de funcționarea hotei.Rezultatul: comoditatea utilizatorului.   Filtru de grăsime Hotele au filtre de aluminiu concepute pentru a separa grăsimile de vaporii absorbiți. Sunt confecționate din material rezistent la coroziune și sunt potrivite pentru curățarea repetată. Rezultatul: protecție împotriva d ...

Descriere


Amica OKC 6111 MW, 60 cm

Iluminat cu halogen

Hote Amica sunt echipate cu iluminare cu halogen. În toate modelele, includerea iluminatului este independentă de funcționarea hotei.

Rezultatul: comoditatea utilizatorului.

 

Filtru de grăsime

Hotele au filtre de aluminiu concepute pentru a separa grăsimile de vaporii absorbiți. Sunt confecționate din material rezistent la coroziune și sunt potrivite pentru curățarea repetată. Rezultatul: protecție împotriva depozitelor grase pe pereți, mobilier și conducte de ventilație.

 

Numărul turațiilor motorului: 3

Puteți regla viteza hotei în funcție de necesități.

Brand Amica
Greutate (Kg) 6.5
Diametru burlan 120
Culoare Alb
Filtru Aluminiu
Control Mecanic
Numar viteze 3
Lampa iluminare Bec cu halogen
Putere absorbtie m3/h 246
Nivel zgomot (dB) 64

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Amica OKC 6111 MW, 60 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Amica OKC 6111 MW, 60 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.