Amica OKC 5111 MI

Amica OKC 5111 MI
443.63 lei
(1 magazin)
Hotele Amica sunt echipate cu turbine moderne si extrem de eficiente, care elimina complet mirosurile bucatariei. Va bucurati de confortul complet in bucatarie! cu ajutorul modului iluminat al hotei,deoarece nu mai trebuie sa aprindeti lumina principala din bucatarie, care este utila in special atunci cand este conectata la camera de zi.Silent work: Desigur, puteti pregati o masa in timp ce ascultati muzica sau vizionati emisiuni TV. Datorita nivelului scazut de zgomot emis de hotele ...

Descriere - Amica OKC 5111 MI


Hotele Amica sunt echipate cu turbine moderne si extrem de eficiente, care elimina complet mirosurile bucatariei. Va bucurati de confortul complet in bucatarie! cu ajutorul modului iluminat al hotei,deoarece nu mai trebuie sa aprindeti lumina principala din bucatarie, care este utila in special atunci cand este conectata la camera de zi.

Silent work: Desigur, puteti pregati o masa in timp ce ascultati muzica sau vizionati emisiuni TV. Datorita nivelului scazut de zgomot emis de hotele Amica, puteti face acest lucru fara probleme. Operarea linistita va fi deosebit de confortabila daca bucataria dumneavoastra este conectata la camera de zi. Aceasta solutie va fi apreciata de toti membrii gospodariei.

Filtrul de grasime: Hota are filtre de aluminiu al caror scop este de a separa grasimile de vaporii absorbiti. Sunt fabricate dintr-un material rezistent la coroziune si sunt potrivite pentru curatarea repetata. Efectul: protectia impotriva acumularii de depuneri de grasime pe pereti, mobilier si conducte de ventilatie.

Puteti ajusta viteza capotei in functie de nevoile dumneavoastra.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Amica OKC 5111 MI de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Amica OKC 5111 MI sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.