Amica KS 15611 R

1 779.00 lei
(1 magazin)
Descriere produs Economisiți bani și aveți grijă de mediuPreocuparea pentru mediu, dar și pentru propriul portofel, face ca dispozitivele de economisire a energiei să fie din ce în ce mai populare. Acest model de frigider are o clasa energetica ridicata A++,astfel ca consuma mai putina energie decat dispozitivele similare dintr-o clasa energetica mai scazoara. Atunci când alegeți un frigider eficient din punct de vedere energetic, vă concentrați pe costuri de operare mai mi ...

Descriere


Amica KS 15611 R

Descriere produs
Economisiți bani și aveți grijă de mediu

Preocuparea pentru mediu, dar și pentru propriul portofel, face ca dispozitivele de economisire a energiei să fie din ce în ce mai populare. Acest model de frigider are o clasa energetica ridicata A++,astfel ca consuma mai putina energie decat dispozitivele similare dintr-o clasa energetica mai scazoara. Atunci când alegeți un frigider eficient din punct de vedere energetic, vă concentrați pe costuri de operare mai mici.

Deprogramarea clasică a frigiderului

O modalitate clasică de a elimina îngheț și gheață care necesită îndepărtarea tuturor produselor stocate din frigider. Opriți aparatul și așteptați ca înghețul să se dizolve.

Thay frigider fără a scoate totul

Datorită sistemului automat de decongelare a frigiderului, îngheț și gheață nu se adună pe pereți. Sistemul special programat îl face ușor de utilizat în frigider și evită dezleagarea manuală consumatoare de timp și neplăți. Acest lucru evită, de asemenea, situațiile în care produsele scoase în timpul dezghețării se descompun.

Nu mai greoaie gheață și îngheț în întregul frigider

Frigiderul este echipat cu un sistem No Frost dovedit, care vă permite să reduceți depunerea de îngheț și gheață pe pereții dispozitivului. Ca urmare, nu trebuie să dezghețați frigiderul des sau să îndepărtați în alt mod înghețul acumulat. Sistemul No Frost îmbunătățește, de asemenea, eficiența energetică a dispozitivului, deoarece depunerile de gheață și gheață afectează negativ consumul de energie al frigiderului.

Depozitați alimente pentru o lungă perioadă de timp

Clasa de congelare este direct legată de punctul minim de congelare și are o influență esențială asupra perioadei în care alimentele congelate pot fi depozitate. Acest model de frigider foloseste o clasa de congelator * / ***astfel încât să puteți obține o temperatură de congelare de până la -18 °Cși produse alimentare congelate pot fi stocate timp de până la un an.

Metoda clasică de decongelare

Congelatorul din această unitate necesită o tăbăcăre ocazională pentru a-l curăța bine și a îndepărta orice îngheț din interiorul mașinii. A fost folosit un sistem de decongelare manuală dovedit – scoateți conținutul congelatorului, opriți-l și așteptați ca înghețul și gheața să se dizolve. Odată ce umezeala a fost ștearsă, dispozitivul va fi gata de utilizare din nou.

Lasă-ți frigiderul să scape singur de gheață.

Uitați de necesitatea de a dezgheța manual congelatorul. Acest dispozitiv utilizează un sistem automat de decongelare a congelatorului, astfel încât dispozitivul să nu acumuleze gheață și îngheț, iar alimentele congelate individuale să nu rămână împreună. Sistemul automat de decongelare facilitează foarte mult întreținerea și utilizarea frigiderului și îl face mult mai eficient datorită lipsei de gheață acumulată în congelator.

Amica KS15611R

Frigider de sine stătător cu cameră cu temperatură scăzută


Clasa energetică A++

Nu-ți plac facturile mari la electricitate? Alege clasa ta de energie cu înțelepciune! Rețineți că frigiderul funcționează pe tot parcursul anului – 24 de ore pe zi – și fiecare secundă a funcționării sale este o economie potențială pentru dvs. Un frigider clasa A++ consumă cu până la 21% mai puțină energie decât un dispozitiv clasa A+! Și prin reducerea consumului de energie, vă pasă, de asemenea, despre mediu. Economie și ecologie într-una singură!

Recipient pentru legume și fructe

Stocați diferite articole pe un singur raft? Nu e de mirare fructe sau legume pot mirosi diferit. Acest lucru se datorează faptului că mirosurile de multe feluri de mâncare pătrunde în frigider. Dar dacă utilizați un recipient dedicat pentru legume și fructe pentru depozitarea lor, ei vor avea întotdeauna același miros ca acestea ar trebui! Nu numai că optimizezi spațiul din frigider – acum poți mânca un măr sau o piersică delicioasă și parfumată ori de câte ori vrei.


Sticlă securizată

Ai probleme cu găsirea gemului tău preferat în frigider? Produse mici împrăștiate pe rafturi diferite nu favorizează comoditatea de utilizare? De aceea, frigiderele Amica sunt echipate cu DoorShelf – un set de balcoane ideale pentru depozitarea în condiții de siguranță a obiectelor mai mici, borcanelor sau sticlelor. Acum veți ști întotdeauna unde este - și veți avea acces constant și convenabil la ea. Ordine și confort, exact ce!

Raft de uși

Mașina de spălat inovatoare inclusă în sertarul Fresh Box+ asigură cea mai bună conservare a alimentelor. Fresh Pad elimină umezeala din fructe și legume și previne acumularea de bacterii dăunătoare, garantând prospețimea poduktów. O plasă specială separă fructele și legumele de umezeala eliberată de acestea în timpul depozitării, iar aditivul antibacterian reduce bacteriile dăunătoare cu până la 99,9% pe suprafața ochiurilor de plasă.


Deprogramare automată

Nu mai pierdem timpul și energia dezghețându-ți frigiderul! De-programarea automată a coolere Amica provoacă îngheț să se topească și a alerga în jos în rezervor în compartimentul compresorului, de unde se evaporă apoi. Și din moment ce nu există îngheț, nu mai trebuie să dezgheți nimic, așa că ai mai mult timp pentru tine și cei dragi.

MechanicalControl

Nu poate fi mai simplu – atunci când doriți să setați temperatura în frigider și congelator, pur și simplu rotiți butonul interior. Reglarea treptată a puterii de răcire este extrem de ușoară și intuitivă, deoarece nu trebuie să vă faceți griji cu privire la setarea temperaturii la gradul - alegeți unul dintre nivelurile predefinite. Și prin plasarea butonului în interiorul frigiderului pe partea din față, nu există elemente inutile.


Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Amica KS 15611 R de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Amica KS 15611 R sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.