Amica CD4011, Negru

507.86 lei (1 magazin)
Râsniță de cafea Cafeaua făcută din boabe proaspăt măcinate este începutul perfect al zilei sau îți oferă energie când lucrezi mai mult. Folosiți o râșniță practică și foarte precisă, care va măcina bine boabele de cafea. Folosiți cadranul pentru a selecta unul dintre cele 5 niveluri de măcinare pentru a pregăti o băutură mai mult sau mai puțin intensă. O mișcare este suficientă pentru ca gustul cafelei să obțină ad&acir ...

Descriere


Amica CD4011, Negru

Râsniță de cafea
Cafeaua făcută din boabe proaspăt măcinate este începutul perfect al zilei sau îți oferă energie când lucrezi mai mult. Folosiți o râșniță practică și foarte precisă, care va măcina bine boabele de cafea. Folosiți cadranul pentru a selecta unul dintre cele 5 niveluri de măcinare pentru a pregăti o băutură mai mult sau mai puțin intensă. O mișcare este suficientă pentru ca gustul cafelei să obțină adâncimea perfectă.

 

Putere reglabilă a cafelei
În funcție de nevoile și preferințele dvs. sau ale oaspeților dvs., puteți alege cantitatea potrivită de cafea. Utilizați ajustarea convenabilă pe cinci niveluri a râșniței pentru a prepara cafea cu gustul, aroma și tăria dorite.

 

Preîncălzirea carafei
Dacă doriți să pregătiți 6 căni de cafea în același timp, puteți fi siguri că fiecare ceașcă va fi la fel de caldă. Carafa din aparatul de cafea este încălzită. Acest lucru asigură că fiecare oaspete primește cafea perfect preparată și plăcut caldă.


Reglarea cantității de cafea preparată
Vrei să poți prepara mai multe căni de cafea rapid și dintr-o dată? Acum nu este o problemă. Tot ce trebuie să faceți este să utilizați butonul și să alegeți cantitatea de cafea de care aveți nevoie. Puteți prepara până la 6 căni dintr-o băutură în același timp, pe care veți fi încântați să le serviți oaspeților.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Amica CD4011, Negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Amica CD4011, Negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.