Amica BTM3011

de la 239.99 lei (3 magazine)
  Ulcior de sticlă Vrei ca blenderul tău să dureze ani de zile? Alegeți unul cu un borcan de sticlă! Sticla extrem de robustă și durabilă asigură o rezistență sporită la zgârieturi. Borcanul tău va arăta ca nou! Vă veți bucura de blender mult mai mult timp, deoarece își păstrează estetica elegantă.     Funcția pulse Unele produse alimentare sunt greu de tocat ... Cu excepția cazului în care blenderul dvs. are opțiune ...

Descriere


Amica BTM3011

 

Ulcior de sticlă
Vrei ca blenderul tău să dureze ani de zile? Alegeți unul cu un borcan de sticlă! Sticla extrem de robustă și durabilă asigură o rezistență sporită la zgârieturi. Borcanul tău va arăta ca nou! Vă veți bucura de blender mult mai mult timp, deoarece își păstrează estetica elegantă.
 

 

Funcția pulse
Unele produse alimentare sunt greu de tocat ... Cu excepția cazului în care blenderul dvs. are opțiunea Pulse! Ajută blenderul cu zdrobirea semințelor și nucilor ambalate cu fibre. Folosind o mișcare pulsatorie, blenderul le zdrobește la viteză maximă. Amestecarea rapidă a produselor tari este acum o bucată de tort!
 

 

Protecție la supraîncălzire
Siguranța este o prioritate absolută atunci când aveți de-a face cu aparatele electrice, în special în bucătărie. Acesta este motivul pentru care amestecatoarele Amica au un sistem special de siguranță pentru a vă proteja. Când temperatura motorului crește periculos, blenderul se va opri automat. Va fi gata să se încălzească din nou odată ce s-a răcit suficient. Mai întâi siguranța!
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Amica BTM3011 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Amica BTM3011 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.