Amica 57GEH3

Amica 57GEH3
1,416.08 lei
(1 magazin)
Capacitate XXL - capacitatea crescuta a cuptorului permite utilizarea maxima a spatiului si faciliteaza prepararea vaselor mari.   Fata usii racoroase - utilizarea unei structuri cu 3 panouri si a unei sticle reflectorizante interne va permite sa reduceti semnificativ temperatura de pe partea din fata a cuptorului.   Incalzire rapida - Cuptorul atinge o temperatura de 150oC in 4 minute, care este cu 20% mai rapida comparativ cu standardele.   Temporizator - ofera ...

Descriere - Amica 57GEH3


Capacitate XXL - capacitatea crescuta a cuptorului permite utilizarea maxima a spatiului si faciliteaza prepararea vaselor mari.

 

Fata usii racoroase - utilizarea unei structuri cu 3 panouri si a unei sticle reflectorizante interne va permite sa reduceti semnificativ temperatura de pe partea din fata a cuptorului.

 

Incalzire rapida - Cuptorul atinge o temperatura de 150oC in 4 minute, care este cu 20% mai rapida comparativ cu standardele.

 

Temporizator - ofera libertate de programare a timpului de oprire si a timpului de incalzire a cuptorului.

 

Dezghetare - functie ideala pentru dezghetarea alimentelor precum carne, peste, paine sau prajituri.

 

Retete pe usa - retetele din interiorul usii cuptorului sunt un ghid practic la indemana.

 

Foi silentioase - Marginile rotunjite ale foilor garanteaza o extensie mai linistita, neteda si o utilizare sigura.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Amica 57GEH3 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Amica 57GEH3 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.