Amica 1685363

Amica 1685363
1,182.47 lei
(1 magazin)
Descriere produs   Capacitate XXL Reuniune de familie. Vrei să specifici o friptură, care e specialitatea ta. Dar să pregătească un fel de mâncare pentru o duzină de oameni fără coacere în rate? Folosiți bucătăria Amica, care este echipată cu un cuptor de 65 de litri.     Față rece (3 ferestre) Cu siguranță, cel puțin o dată tu sau cineva apropiat de tine ars, atingând din greșeală de sticlă cuptor preîncălzit. Av&ac ...

Descriere - Amica 1685363


Descriere produs

 

Capacitate XXL

Reuniune de familie. Vrei să specifici o friptură, care e specialitatea ta. Dar să pregătească un fel de mâncare pentru o duzină de oameni fără coacere în rate? Folosiți bucătăria Amica, care este echipată cu un cuptor de 65 de litri.

 

 

Față rece (3 ferestre)

Cu siguranță, cel puțin o dată tu sau cineva apropiat de tine ars, atingând din greșeală de sticlă cuptor preîncălzit. Având o bucătărie Amica la domiciliu, astfel de situații nu vor avea loc. Ușa cuptorului este echipată cu 3 ferestre – sticla interioară este un geam reflectorizant care reflectă căldura, prevenind supraîncălzirea ferestrei exterioare. Asigurați siguranța în bucătărie pentru toți membrii gospodăriei.

 

 

Email EasyClean

Spălarea cuptorului este o ocupație care cu siguranță nu vă place. Pentru a facilita procesul de curățare, interioarele cuptoarelor Amica sunt acoperite cu un EasyClean Enaly special, fără porii și golurile care favorizează depunerea murdăriei și a grăsimii. De acum înainte, curățarea cuptorului va fi fabulos de simplă. Fă-ți viața mai ușoară! Nu pierde prea mult timp curățând! Petrece-l cu cei dragi sau dezvoltarea intereselor tale.

 

 

A+++ A++ A+ A B C D
Clasa energetică A

Tehnologia inteligentă înseamnă să ai grijă de fiecare aspect. Amica mizează pe soluții ecologice de ani de zile. Cu cât este mai mare clasa energetică, cu atât este mai mic consumul de energie. Clasa A este un simbol al îngrijirii mediului și al reducerii vizibile a facturilor de energie electrică.

 

 

Retete pe usa

De acum înainte, cu bucătăria Lui Amica, nu trebuie să cauți cărți de bucate pentru informații despre să coci un anumit fel de mâncare. Pe interiorul ușii cuptorului veți găsi un ghid practic care vă va spune ce temperatură și timp de coacere pentru a alege pentru prepararea unui anumit vas. Confort la îndemână. Ca să te coc mereu.

 

Sertar pe ghidaje cu role

Sub compartimentul cuptorului există un spațiu pentru depozitarea vaselor, tigăilor și vaselor. Sertarul este montat pe ghidaje cu role pentru o funcționare stabilă și silențioasă. Datorită materialelor sintetice moderne, sertarul este mai rezistent la căldură.

 

 

Aprinderea gazelor electrice în buton

Plăcile de gaz au un aprinzător de gaz electric. Doar rotiți butonul și arzătorul selectat se va aprinde automat.

 

 

Protecția împotriva exploziilor de gaze

Placa va întrerupe alimentarea cu gaz imediat ce flacăra arzătorului se stinge. Cu această soluție, utilizarea dispozitivului va fi întotdeauna în siguranță.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Amica 1685363 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Amica 1685363 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.