Ambition 34219

Are pereți mari care vă permit să vă pregătiți sosurile preferate. Se caracterizează printr-o acoperire ceramică naturală și un fund de fagure care permite distribuirea uniformă a căldurii. Panoul de prăjire are un mâner ergonomic tactil. Se fabrică fără utilizarea cadmiului, plumbului, PTFE și PFOA.Pentru toate tipurile de mașini de gătit, inclusiv mașinile de gătit cu inducție.Produsele Ambition sunt de înaltă calitate, design original și preț atractiv. Ace ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Ambition 34219

Are pereți mari care vă permit să vă pregătiți sosurile preferate. Se caracterizează printr-o acoperire ceramică naturală și un fund de fagure care permite distribuirea uniformă a căldurii. Panoul de prăjire are un mâner ergonomic tactil. Se fabrică fără utilizarea cadmiului, plumbului, PTFE și PFOA.
Pentru toate tipurile de mașini de gătit, inclusiv mașinile de gătit cu inducție.
Produsele Ambition sunt de înaltă calitate, design original și preț atractiv. Acestea se caracterizează printr-o calitate foarte înaltă a materialelor utilizate pentru producție.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ambition 34219 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ambition 34219 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.