Ambition 34115

143.00 lei
(1 magazin)
Tigaile sunt fabricate în tehnologia aluminiului forjat, datorită căruia se încălzesc rapid și uniform și sunt, de asemenea, foarte rezistente la deformare. Interiorul este acoperit cu stratul original Non-Stick Premium. Premium este un strat de acoperire cu 3 straturi, cu proprietăți excelente, extrem de rezistente la zgârieturi și abraziune. Acestea sunt adaptate pentru utilizarea pe toate tipurile de mașini de gătit, inclusiv mașinile de gătit cu inducție. ...

Descriere


Ambition 34115

Tigaile sunt fabricate în tehnologia aluminiului forjat, datorită căruia se încălzesc rapid și uniform și sunt, de asemenea, foarte rezistente la deformare. Interiorul este acoperit cu stratul original Non-Stick Premium. Premium este un strat de acoperire cu 3 straturi, cu proprietăți excelente, extrem de rezistente la zgârieturi și abraziune. Acestea sunt adaptate pentru utilizarea pe toate tipurile de mașini de gătit, inclusiv mașinile de gătit cu inducție.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ambition 34115 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ambition 34115 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.