Ambiance Set 9 autocolante Kizomba, 30 x 30 cm

ConsideraÈ›i că interiorul locuinÈ›ei dvs. ar avea nevoie de o schimbare? ÎncercaÈ›i un autocolant care va înveseli instant decorul monoton È™i plictisitor al oricărei camere. Cu o combinaÈ›ie de culori atent gândită È™i un design interesant, autocolantele se aplică pe suprafeÈ›ele netede uÈ™or È™i rapid. Și în cazul în care doriÈ›i să-le îndepărtaÈ›i, nu vă faceÈ›i griji cu privire la deteriorarea suprafeÈ›ei, deoarece se desprind foarte uÈ ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Ambiance Set 9 autocolante Kizomba, 30 x 30 cm

ConsideraÈ›i că interiorul locuinÈ›ei dvs. ar avea nevoie de o schimbare? ÎncercaÈ›i un autocolant care va înveseli instant decorul monoton È™i plictisitor al oricărei camere. Cu o combinaÈ›ie de culori atent gândită È™i un design interesant, autocolantele se aplică pe suprafeÈ›ele netede uÈ™or È™i rapid. Și în cazul în care doriÈ›i să-le îndepărtaÈ›i, nu vă faceÈ›i griji cu privire la deteriorarea suprafeÈ›ei, deoarece se desprind foarte uÈ™or.

Lungime

10 cm

ÎnălÈ›ime

10 cm

Grosime

0.1 mm

Amplasare autocolant

Pe gresie

Material È™i îngrijire
Îngrijire

A se curăța cu o cârpă umedă

Material

Vinilin

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ambiance Set 9 autocolante Kizomba, 30 x 30 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ambiance Set 9 autocolante Kizomba, 30 x 30 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.