Ambiance Set 3 autocolantede Crăciun cu efect 3D Red Candles and Christmas Tree.

Considerați că interiorul locuinței dvs. ar avea nevoie de o schimbare? Încercați un autocolant care va înveseli pereții plictisitori și goi. Cu o combinație de culori atent gândită și cu un design interesant, autocolantele se aplică pe perete ușor și rapid. Doar îndepărtați hârtia suport și gata. Și în cazul în care doriți să-le îndepărtați, nu vă faceți griji cu privire la deteriorarea suprafeței, deoarece se des ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Ambiance Set 3 autocolantede Crăciun cu efect 3D Red Candles and Christmas Tree.

Considerați că interiorul locuinței dvs. ar avea nevoie de o schimbare? Încercați un autocolant care va înveseli pereții plictisitori și goi. Cu o combinație de culori atent gândită și cu un design interesant, autocolantele se aplică pe perete ușor și rapid. Doar îndepărtați hârtia suport și gata. Și în cazul în care doriți să-le îndepărtați, nu vă faceți griji cu privire la deteriorarea suprafeței, deoarece se desprind foarte ușor.

Amplasare autocolant

Pe perete

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ambiance Set 3 autocolantede Crăciun cu efect 3D Red Candles and Christmas Tree. de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ambiance Set 3 autocolantede Crăciun cu efect 3D Red Candles and Christmas Tree. sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.