Altabebe Husa Antitranspiratie Grupa 1 Al7041l albastru deschis

69.00 lei
(1 magazin)
Husa Antitranspiratie Pentru Scaun Auto Grupa 1 Altabebe Al7041l Husa antitranspiratie de la Altabebe se potriveste la toate tipurile de scaune auto. Aceasta protejeaza suprafata scaunelului, iar structura tip fagure 3D asigura o circulatie optima a aerului. Astfel copilul nu va mai transpira in timpul calatoriilor cu masina si ii va garanta un confort climatic in orice sezon. Husa antitranspiratie de la Altabebe se potriveste la toate tipurile de scaune auto. Aceasta protejeaza supr ...

Descriere


Altabebe Husa Antitranspiratie Grupa 1 Al7041l albastru deschis

Husa Antitranspiratie Pentru Scaun Auto Grupa 1 Altabebe Al7041l Husa antitranspiratie de la Altabebe se potriveste la toate tipurile de scaune auto. Aceasta protejeaza suprafata scaunelului, iar structura tip fagure 3D asigura o circulatie optima a aerului. Astfel copilul nu va mai transpira in timpul calatoriilor cu masina si ii va garanta un confort climatic in orice sezon. Husa antitranspiratie de la Altabebe se potriveste la toate tipurile de scaune auto. Aceasta protejeaza suprafata scaunelului, iar structura tip fagure 3D asigura o circulatie optima a aerului. Astfel copilul nu va mai transpira in timpul calatoriilor cu masina si ii va garanta un confort climatic in orice sezon.

Caracteristici:
Ventilatie optima;
Protejeaza suprafata scaunului;
Reduce transpiratia in timpul calatoriilor cu masina;
Husa pentru scaune auto grupa 1 (9 - 18 kg);
Stabilizeaza pozitia copilului;
Lavabila la 30 grade;
Usor de curatat.

Detalii: Material exterior fata: 100% Microfibra; Material exterior spate: Husa tip fagure 3D; Dimensiuni: 89 x 42/28 cm. Greutate: 240g Lavabila pana la 30 grade C.
Husa Antitranspiratie Pentru Scaun Auto Grupa 1 Altabebe Al7041l

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Altabebe Husa Antitranspiratie Grupa 1 Al7041l albastru deschis de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Altabebe Husa Antitranspiratie Grupa 1 Al7041l albastru deschis sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.