Alogy Husa telefon Galaxy A60, Negru

Husa de armura Alogy Hard Armor este un produs de inalta clasa. Are un aspect foarte elegant si, datorita materialelor de inalta calitate, va fi perfect pentru caderi neasteptate. Intreaga carcasa a fost conceputa pentru a nu limita functionalitatea dispozitivului, precum si pentru a-i oferi o protectie de inalta calitate. Constructia foloseste un poliuretan flexibil durabil cu o carcasa din policarbonat. Intregul creeaza o structura din doua piese care ofera o protectie ridicata. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Alogy Husa telefon Galaxy A60, Negru

Husa de armura Alogy Hard Armor este un produs de inalta clasa. Are un aspect foarte elegant si, datorita materialelor de inalta calitate, va fi perfect pentru caderi neasteptate. Intreaga carcasa a fost conceputa pentru a nu limita functionalitatea dispozitivului, precum si pentru a-i oferi o protectie de inalta calitate. Constructia foloseste un poliuretan flexibil durabil cu o carcasa din policarbonat. Intregul creeaza o structura din doua piese care ofera o protectie ridicata.

Carcasa Alogy are toate decupajele necesare pentru sloturi si o camera, iar butoanele au fost fixate corespunzator impotriva deteriorarii sau murdariei. In plus, carcasa nu creste semnificativ dimensiunile dispozitivului nostru, astfel incat telefonul este inca confortabil in mana. Tehnologia airbagului utilizata in toate cele patru colturi ale dispozitivului asigura o absorbtie eficienta a socurilor, ceea ce reduce semnificativ riscul de deteriorare a dispozitivului. In plus, o margine de protectie este condusa deasupra ecranului si a obiectivului, separandu-le de suprafetele plane.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Alogy Husa telefon Galaxy A60, Negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Alogy Husa telefon Galaxy A60, Negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.