AlmaWin Inalbitor pentru rufe 400g

de la 20.00 lei (6 magazine)
Sistemul nostru de albire cu oxigen face rufele tale albe din nou, așa cum au fost în prima zi și elimină mirosurile și bacteriile din gospodărie. Oxigenul activ indeparteaza puternic petele de la 30°C, iar de la 70°C are efect antibacterian. Înălbitorul poate fi folosit și în mașina de spălat vase, de exemplu dacă este patate de cafea, ceai sau suc de morcovi. suplimentpentru detergent eficient de la 30°C elimină mirosurile suficient pentru16 spalari faraparfumurile ...

Descriere


AlmaWin Inalbitor pentru rufe 400g

Sistemul nostru de albire cu oxigen face rufele tale albe din nou, așa cum au fost în prima zi și elimină mirosurile și bacteriile din gospodărie. Oxigenul activ indeparteaza puternic petele de la 30°C, iar de la 70°C are efect antibacterian. Înălbitorul poate fi folosit și în mașina de spălat vase, de exemplu dacă este patate de cafea, ceai sau suc de morcovi. suplimentpentru detergent eficient de la 30°C elimină mirosurile suficient pentru16 spalari faraparfumurile sintetice, coloranții și conservanții produs in Germania Mașină de spălat:Înălbitorul de oxigen AlmaWin este dispozitivul de curățare ideal pentru detergenți pentru lenjeria albă strălucitoare și textilele colorate. Dați 1 lingură (25g) de înălbitor în compartimentul de dozare la detergentul din spălarea principală. Rețineți instrucțiunile de întreținere. Utilizați produsul de înălbire chiar și pentru perdele albe: doar 6 linguri. Adăugați înălbitor (150g) fără detergent. Pata de gri dispare. Perdelele devin din nou strălucitoare. Îndepărtarea de pete: pete de culoare de fructe, legume, cafea, ceai, vin rosu, ketchup, cola, cerneală, pământ, iarbă și multe altele cu doar 1 lingură (25 g). Urmați instrucțiunile de spălare și de întreținere de pe îmbrăcămintea dvs. Mașina de spălat vase: AlmaWininalbitor pentru rufe elimină chiar pete de ceai și cafea din interiorul sau de pe marginile veselei și porțelanului. Adăugați o linguriță (15g) de înălbitor in mașină de spălat vase / în compartimentul de dozare al mașinii dvs. de spălat vase. Îngrijire de uz casnic / mașină: Cu inalbitorul AlmaWin curățați de asemenea canalele de scurgere si chiuvetele. Țevile blocate de reziduri si mirosurile libere, neplacute dispar. 1 lingură (25 g) înălbitor în canalul de scurgere clătiți cu o ceașcă de apă fierbinte și lăsați să acționeze. Aplicarea regulata împiedică blocajul. Utilizați, de asemenea, AlmaWin înălbitor pentrucurățarea igienică a mașinii dvs. de spălat și a mașinii de spălat vase. Pur și simplu 4 linguri (100g)Adăugați înălbitor la dozator și lăsați mașina să funcționeze la cea mai înaltă temperatură. Certificare: ECOCERT Vegan Cutia: iarbă 30% iarbă, 70% deșeuri de hârtie. Calitate testată:testată dermatologic cu succes.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul AlmaWin Inalbitor pentru rufe 400g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru AlmaWin Inalbitor pentru rufe 400g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.