AlmaWin Detergent de vase concentrat cu catina si mandarine 500ml

de la 12,75 lei (4 magazine)
Mirosul fructat al uleiurilor esențiale naturale face ca spalarea cu detergent de vase concentrat cu catina si mandarine bio să fie o experiență liniștitoare pentru simturi. Mandarinele si catina dizolvă grăsimea și murdăria în cel mai scurt timp și asigură o veselă curată. Acestea protejează pielea și mâinile. Caracteristicile detergent de vase concentrat cu catina si mandarine bio vase curate si strălucitoare cu proteine ​​din grâu prietenoase cu pielea parfum ...

Descriere


AlmaWin Detergent de vase concentrat cu catina si mandarine 500ml

Mirosul fructat al uleiurilor esențiale naturale face ca spalarea cu detergent de vase concentrat cu catina si mandarine bio să fie o experiență liniștitoare pentru simturi. Mandarinele si catina dizolvă grăsimea și murdăria în cel mai scurt timp și asigură o veselă curată. Acestea protejează pielea și mâinile. Caracteristicile detergent de vase concentrat cu catina si mandarine bio vase curate si strălucitoare cu proteine ​​din grâu prietenoase cu pielea parfum fructat de mandarină foarte concentrat fără parfumuri sintetice, coloranți și conservanți produs in Germania Este suficientă o stropire 2 ml în apă de spalare. Dozele mai mari ar trebui folosite numai pentru tigăi și oale foarte grase. Cum funcționează:Spalat manual:pentru vase, pahare, tacâmuri, oale, tigăi etc.Lichidul de spălat este ideal și pentru tratarea petelor proaspete de grăsime de pe textile. Pur și simplu umeziți-l, puneți detergent pe el, tamponați-l și apoi spălați-l ca de obicei. Certificare: Vegan Ecogarantie Sticla realizata din deseuri de plastic 100% reciclate, reciclabile. EROUL DE MEDIU poate fi recunoscut după frunza mică verde. Eticheta:este realizată din materiale reciclabile și este imprimată cu cerneluri fără ulei mineral. Calitate:testat dermatologic cu succes.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul AlmaWin Detergent de vase concentrat cu catina si mandarine 500ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru AlmaWin Detergent de vase concentrat cu catina si mandarine 500ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.