Allview H1004 LTE

Allview H1004 LTE
609.99 lei
(1 magazin)
  Viva H1004 LTE – interactivă și distractivă    Tableta Viva H1004 LTE transformă tehnologia într-un aliat al elevilor, pentru ca procesul de învățare să devină unul interactiv și eficient. Astfel, copiii se pregătesc mai ușor pentru viitor, iar conexiunea rapidă dintre elevi și profesori accelerează ritmul predării și al învățării.     Școala online   Este o certitudine faptul că, de acum înain ...
Cadou: Cartela SIM Orange PrePay 6 euro credit 6 GB internet 4G 2000 minute nationale si internationale fix sau SMS nati...
In stoc furnizor Transportul se va calcula automat in cos
acum 43 min

Descriere - Allview H1004 LTE


 

Viva H1004 LTE – interactivă și distractivă 
 
Tableta Viva H1004 LTE transformă tehnologia într-un aliat al elevilor, pentru ca procesul de învățare să devină unul interactiv și eficient. Astfel, copiii se pregătesc mai ușor pentru viitor, iar conexiunea rapidă dintre elevi și profesori accelerează ritmul predării și al învățării.
 
 
Școala online
 
Este o certitudine faptul că, de acum înainte, școala va îmbina învățarea clasică cu cea online. Pentru a rămâne conectați la lecții și exerciții practice și astfel să rămână la zi cu materia, elevii au posibilitatea de a accesa cursurile online. Fie că este vorba despre preșcolari, elevi sau liceeni, tableta le oferă libertatea de a urmări lecțiile live de oriunde și posibilitatea de a participa video, datorită celor două camere foto / video.
 
 
Aplicații pentru dezvoltare
 
Învățatul prin joacă s-a dovedit întotdeauna a fi cel mai eficient. Elevii au la dispoziție mii de aplicații gratis, pe care le pot accesa direct din magazinul Play. Acestea îi vor ajuta să învețe limbi străine, să își dezvolte logica, să își descopere latura artistică prin muzică sau desen, să își completeze cunoștințele generale. Aceștia se vor distra, beneficiind de un ecran generos, pe care nu își vor forța vederea, cum se întâmplă pe ecranul telefonului, iar acțiunea este mai captivantă și mai reală!
 
 
Centru educațional
 
Pe lângă faptul că facilitează accesul la o multitudine de aplicații de învățare, tableta este și unealta potrivită pentru școala online. Jamboard este o opțiune perfectă pentru lucrul în echipă, de la distanță. Astfel, copiii pot colabora la realizarea unei teme comune. Tool-uri precum adăugarea de note, poze, texte, elemente vizuale sau crearea de schițe, vor contribui la rezultate creative.
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Allview H1004 LTE de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Allview H1004 LTE sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.