Alcina Age Control Fond de ten pentru femei 30 ml Nuanţă Ultralight

76.40 lei (1 magazin)
Fiecare dintre noi este unic. Fiecare piele are nevoi diferite și merită îngrijire personalizată fără compromisuri inutile. Marca cosmetică populară ALCINA este, prin urmare, o soluție unică pentru fiecare tip de piele și păr.  Sărbătorește diversitatea , sugerând că frumusețea înflorește cu adevărat la orice vârstă și aduce îngrijire de primă clasă pentru față, corp și păr. Produse cosmetice de calitate din Germania Mar ...

Descriere


Alcina Age Control Fond de ten pentru femei 30 ml Nuanţă Ultralight

Fiecare dintre noi este unic. Fiecare piele are nevoi diferite și merită îngrijire personalizată fără compromisuri inutile. Marca cosmetică populară ALCINA este, prin urmare, o soluție unică pentru fiecare tip de piele și păr. Sărbătorește diversitatea, sugerând că frumusețea înflorește cu adevărat la orice vârstă și aduce îngrijire de primă clasă pentru față, corp și păr.

Produse cosmetice de calitate din Germania

Marca germană ALCINA a fost fondată de Kurt Wolf la mijlocul secolului trecut, iar compania de familie se bazează încă pe moștenirea sa. Combină o tradiție îndelungată cu inovațiile moderne și tendințele actuale rezultând creme zilnice eficiente, cosmetice de curățare, îngrijirea părului și multe alte produse care sunt iubite de utilizatorii obișnuiți și profesioniști din întreaga lume.

ALCINA este o celebrare a feminității

Numele mărcii se referă la opera Alcina a compozitorului german Georg Friedrich Handel. Această lucrare muzicală spectaculoasă este dedicată feminității magice și misterioase în toate formele sale și este o sursă nesfârșită de inspirație pentru produsele cosmetice ALCINA. Femeile au fost în centrul de interes pentru marca cosmetică germană de foarte mult timp, dar în 2014 și bărbaților le-a fost dedicată o gamă specializată.

Încercați îngrijirea dvs. preferată

Timp de decenii, ALCINA a încercat să aducă clienților săi produse cosmetice care pur și simplu uimesc. Și trebuie spus că se descurcă excelent. Încearcă ALCINA pentru îngrijirea pielii, produse corporale sau cosmetice pentru păr, și alătură-te milioanelor de fani mulțumiți ai acestui brand.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Alcina Age Control Fond de ten pentru femei 30 ml Nuanţă Ultralight de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Alcina Age Control Fond de ten pentru femei 30 ml Nuanţă Ultralight sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.