Aksys Games Little Dragons Cafe NSW

53.00 lei
(1 magazin)
Descrierea Produsului: Povestea incepe cu un frate geamăn și o soră care învață să gătească și să administreze o Cafenea Mică sub tutela mamei lor. Totul a fost liniștit și de rutină până când într-o dimineață, gemenii descoperă că mama lor a căzut într-un somn profund și nu se va trezi. Dintr-o dată, un bătrân ciudat le spune că trebuie să se lupte cu un dragon pentru a o salva. Lucrand impreuna cu trei angajati ciudati, ce ...

Descriere


Aksys Games Little Dragons Cafe NSW

Descrierea Produsului:
Povestea incepe cu un frate geamăn și o soră care învață să gătească și să administreze o Cafenea Mică sub tutela mamei lor. Totul a fost liniștit și de rutină până când într-o dimineață, gemenii descoperă că mama lor a căzut într-un somn profund și nu se va trezi. Dintr-o dată, un bătrân ciudat le spune că trebuie să se lupte cu un dragon pentru a o salva. Lucrand impreuna cu trei angajati ciudati, cei doi frati trebuie sa isi dea seama cum sa lupte un dragonul si sa isi administreze afacerea familiei in timp ce gasesc o modalitate pentru a-si salva mama.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Aksys Games Little Dragons Cafe NSW de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Aksys Games Little Dragons Cafe NSW sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.