Akpo WK-7 Light glass 50, Negru

de la 493,99 lei (2 magazine)
Hota sub dulap LIGHT GLASS este un produs din gama de hote sub dulap. Fabricata din otel inoxidabil, sticla neagra de periat, de inalta calitate, un aspect foarte modern, aceasta gluga va arata perfect in orice bucatarie.   Cele mai importante caracteristici: -Control electronic TOUCH - Filtru din aluminiu - anti-grasime refolosibil, usor de curatat - Optiunea de recirculare -Sistem de montare filtru de carbon ergonomic -Excelenta valoare pentru bani! - Renumit ...

Descriere


Akpo WK-7 Light glass 50, Negru

Hota sub dulap LIGHT GLASS este un produs din gama de hote sub dulap. Fabricata din otel inoxidabil, sticla neagra de periat, de inalta calitate, un aspect foarte modern, aceasta gluga va arata perfect in orice bucatarie.

 

Cele mai importante caracteristici:
-Control electronic TOUCH
- Filtru din aluminiu - anti-grasime refolosibil, usor de curatat
- Optiunea de recirculare
-Sistem de montare filtru de carbon ergonomic
-Excelenta valoare pentru bani!
- Renumit producator polonez, prezent pe multe piete europene si mondiale!
-2 ani de garantie, cateva zeci de centre de service in toata tara!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Akpo WK-7 Light glass 50, Negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Akpo WK-7 Light glass 50, Negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.