Akpo Okap WK-4 Elegant 50, Alb

Descriere produs   Hota de perete Hota pentru coș este proiectată pentru a fi montată pe perete, deasupra aragazului. Caracteristica sa este un coș de fum lung, vertical, care acoperă conducta de refulare. În comparație cu hote pentru dulap și sub dulap, se distinge printr-o eficiență mai mare. În ciuda numelui, nu toate modelele necesită conectarea la o conductă de ventilație.     2 moduri de ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Akpo Okap WK-4 Elegant 50, Alb

Descriere produs

 
Hota de perete

Hota pentru coș este proiectată pentru a fi montată pe perete, deasupra aragazului. Caracteristica sa este un coș de fum lung, vertical, care acoperă conducta de refulare. În comparație cu hote pentru dulap și sub dulap, se distinge printr-o eficiență mai mare. În ciuda numelui, nu toate modelele necesită conectarea la o conductă de ventilație.

 
 
2 moduri de lucru

Hota care funcționează în modul capotă și capotă este cel mai versatil dispozitiv. Poate fi conectat la o conductă de ventilație, obținând astfel o eficiență mai mare. Cu toate acestea, nu este necesar. Hota poate funcționa și în modul absorbant, este suficient să înlocuiți regulat filtrele de carbon. Datorită soluției 2-în-1, puteți evita costuri suplimentare în viitor, deoarece hota se va regla în funcție de nevoile dvs.

 
Specificație
Locația evacuarii Munte
Cronometru cu numărătoare inversă Nu
Model montate pe perete
Numărul de motoare 1
Poziția de iluminare Față
Motor atasat Asa de
Numărul de surse de lumină 2 buc.
Tip control Butoane
lămpi 4 W.
Culoarea produsului alb
Tipul filtrului de grăsime Aluminiu
Display incorporat Nu
Puterea motorului 76 W.
Adâncimea produsului 570 mm
Lățimea produsului 500 mm
Înălțime fără coș de fum 25,5 cm
Putere maxima de extractie 149 m³/oră
Tipul de extracție Conducta / circulatie
Nivel de zgomot (viteză mică) 47 dB
Nivel de zgomot (viteză mare) 57 dB
Lăţime 655 mm
Lungime 520 mm
Înălţime 290 mm
   
 
   

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Akpo Okap WK-4 Elegant 50, Alb de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Akpo Okap WK-4 Elegant 50, Alb sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.