Akasa AK-IEN-04

163.00 lei
(1 magazin)
Un buzunar util de la Akasa Discurile portabile magnetice au mers aproape in totalitate in muzee si sunt inlocuite de SSD-uri rapide si mult mai fiabile. Nu exista parti mecanice in ele, deci mutarea frecventa sau chiar scaderea lor nu duce imediat la pierderea datelor, care de multe ori valoreaza mult mai mult decat discul in sine. Datorita faptului ca majoritatea oamenilor trec deja la unitati SSD portabile si rapide, Akasa a decis sa le usureze viata in mod semnificativ. Acest pr ...

Descriere


Akasa AK-IEN-04

Un buzunar util de la Akasa

Discurile portabile magnetice au mers aproape in totalitate in muzee si sunt inlocuite de SSD-uri rapide si mult mai fiabile. Nu exista parti mecanice in ele, deci mutarea frecventa sau chiar scaderea lor nu duce imediat la pierderea datelor, care de multe ori valoreaza mult mai mult decat discul in sine. Datorita faptului ca majoritatea oamenilor trec deja la unitati SSD portabile si rapide, Akasa a decis sa le usureze viata in mod semnificativ. Acest producator a fost intotdeauna cunoscut pentru solutii interesante si astazi confirma faptul ca este inca in forma, prezentand modelul Akasa Lokstor M23.

Este un compartiment pentru unitati SSD sau HDD de 2,5 inci, care este instalat in computer cu un slot PCI sau PCI-Express gratuit. Intregul lucru accepta cu usurinta functia Hot Swap, astfel incat dupa conectarea unui nou disc, avem acces imediat la acesta, fara a fi nevoie sa reporniti computerul. In plus, producatorul a furnizat setului o cheie la indemana, asa ca, aflandu-ne la o Lan Party mare, putem merge cu usurinta si sa preparam o cafea si sa nu ne facem griji pentru iubitii nostri duri. Nu sunt necesare suruburi sau instrumente pentru a introduce si descarca discuri, iar buzunarul in sine este conectat la placa de baza cu un cablu SATA, care se gaseste in set, in mijlocul computerului.

Buzunarul Akasa este, de asemenea, un lucru util pentru overclockerii care doresc sa pastreze fluxul de aer rece catre placile grafice si CPU de la a fi deranjat sau degradat in vreun fel.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Akasa AK-IEN-04 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Akasa AK-IEN-04 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.