Akai DJ-880

de la 622.00 lei (5 magazine)
De mai bine de opt decenii, AKAI s-a dovedit a fi una dintre cele mai importante surse de viziune si inovatie pentru electronice de larg consum. De cand a fost fondata la Tokyo in 1929, AKAI s-a angajat sa ofere produse de divertisment la domiciliu, de calitate, specializate in arene audio si video. Produsele celebre ale Akai la nivel mondial includeau inregistratoare audio pentru casete (cum ar fi seria GX), tunere (niveluri superioare AT, nivel mediu serie TR si TT), punte pen ...

Descriere


Akai DJ-880

De mai bine de opt decenii, AKAI s-a dovedit a fi una dintre cele mai importante surse de viziune si inovatie pentru electronice de larg consum. De cand a fost fondata la Tokyo in 1929, AKAI s-a angajat sa ofere produse de divertisment la domiciliu, de calitate, specializate in arene audio si video.

Produsele celebre ale Akai la nivel mondial includeau inregistratoare audio pentru casete (cum ar fi seria GX), tunere (niveluri superioare AT, nivel mediu serie TR si TT), punte pentru casete audio (nivel superior GX si TFL, nivel mediu TC, HX si Seria CS), amplificatoare (seria AM si TA), microfoane, receptoare, platane, inregistratoare video si difuzoare.

Caracteristici generale:

Conexiune Bluetooth: 4.2;
Optiune de Radio FM;
Antena externa - 150 cm;
1 x Port USB pentru mp3 player;
1 x Aux-in - accepta MP3/Mp4/Telefon;
Functie True Wireless Stereo;
Control independent Treble si Bass;
Manere incluse;
Suport pentru telefon;
Lumini LED;
Acumulator: Lit-ion 12V, 2400 mAh;
Input microfon;
Input chitara;
Formate audio acceptate: mp3;
Timp de incarcare: 2-3 ore;
Timp de folosire: 3 ore la volum maxim.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Akai DJ-880 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Akai DJ-880 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.