Ahava Essentials Time To Hydrate SPF15 Loțiuni și ape termale pentru femei 50 ml

Ahava Essentials Time To Hydrate SPF15 Loțiuni și ape termale pentru femei 50 ml
82.80 lei
(1 magazin)
AHAVA Essentials 50 ml Descrierea produsului Descoperiți efectele uimitoare ale Mării Moarte cu AHAVA! Produse cosmetice unice pentru piele și corp datorită mineralelor din Marea Moartă și extractelor naturale reface pielea din interior și îi redă un aspect proaspăt, sănătos și vital. Cosmeticele AHAVA reunesc armonia perfectă a naturii și a științei și aduc toate beneficiile nămolului de la Marea Moartă, cu milioane de clienți mulțu ...

Descriere - Ahava Essentials Time To Hydrate SPF15 Loțiuni și ape termale pentru femei 50 ml


AHAVA Essentials 50 ml

Descrierea produsului

Descoperiți efectele uimitoare ale Mării Moarte cu AHAVA! Produse cosmetice unice pentru piele și corp datorită mineralelor din Marea Moartă și extractelor naturale reface pielea din interior și îi redă un aspect proaspăt, sănătos și vital. Cosmeticele AHAVA reunesc armonia perfectă a naturii și a științei și aduc toate beneficiile nămolului de la Marea Moartă, cu milioane de clienți mulțumiți în întreaga lume. Deveniți unul dintre ei și obțineți o piele tânără de vis a feței și a corpului.

Nămolul benefic de la Marea Moartă

Totul a început în 1988. Ziva Gilad a observat că mulți turiști iau nămol din Marea Moartă pentru îngrijirea ulterioară a pielii la domiciliu. Ea a înființat un stand și a început să ofere turiștilor peeling pentru corp cu nămol de la Marea Moartă. Succesul fără precedent a dus la înființarea mărcii AHAVA, care a angajat o echipă de oameni de știință entuziaști interesați de natură și îngrijire corporală. Ei au descoperit că nămolul din Marea Moartă conține o mulțime de minerale pentru curățarea profundă și stimularea pielii și au dezvoltat substanța revoluționară Osmoter™, pe care o puteți găsi astăzi în toate produsele mărcii AHAVA. Este un cocktail unic științific de minerale din Marea Moartă pentru hidratarea perfectă și hrănirea pielii.

AHAVA

Astăzi gama de produse AHAVA cuprinde o varietate uimitoare de produse cosmetice pentru femei și bărbați, toate tipurile de piele și toate vârstele. Cremele și măștile de față, loțiunile de corp și cremele, precum și cosmeticele pentru păr AHAVA se bazează pe o combinație armonioasă între natură și știință și conține, de obicei, minerale din Marea Moartă și extracte de plante eficiente, care nu doar îngrijesc pielea, ci o și „învață” să aibă grijă de sine. Cosmeticele AHAVA au o tolerabilitate excelentă, așa că experții o recomandă chiar și pentru pielea sensibilă. Spre deosebire de brandurile cosmetice convenționale, nu conține parabeni, SLS, ftalați sau alte componente controversate, a fost întotdeauna mândră să poarte eticheta VEGAN și nu testează produsele sale pe animale. Descoperă secretele Mării Moarte cu produsele cosmetice AHAVA!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ahava Essentials Time To Hydrate SPF15 Loțiuni și ape termale pentru femei 50 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ahava Essentials Time To Hydrate SPF15 Loțiuni și ape termale pentru femei 50 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.