AgtTherm SUNEX AMX 2.0 - 2C

1 349.00 lei
(1 magazin)
Panou solar colector plan SUNEX AMX 2.0 -  2C   Panouri solare plane Sunex, calitate premium, eficienta ridicata si durata de viata mare. Absorberul panourilor solare tip AMX are o constructie unica ce asigura un randament superior. Tehnologia de roluire a tevilor de cupru si de aplicare a absorberului duce la crestere asuprafetei de transfer de 7 ori fata de modelele clasice. Dimensiuni: Lungime: 1907 mm Latime: 1067 mm Inaltime: 90 mm Greutate: 34,7 kgSuprafata bruta: 2,03 mpSu ...

Descriere - AgtTherm SUNEX AMX 2.0 - 2C


Panou solar colector plan SUNEX AMX 2.0 -  2C

 

Panouri solare plane Sunex, calitate premium, eficienta ridicata si durata de viata mare. Absorberul panourilor solare tip AMX are o constructie unica ce asigura un randament superior. Tehnologia de roluire a tevilor de cupru si de aplicare a absorberului duce la crestere asuprafetei de transfer de 7 ori fata de modelele clasice.

Dimensiuni:

Lungime: 1907 mm

Latime: 1067 mm

Inaltime: 90 mm

Greutate: 34,7 kg
Suprafata bruta: 2,03 mp
Suprafata apertura: 1,84 mp
Suprafata absorber: 1,84 mp
Material rama: aluminiu nesudat
Material etansare: adeziv
Material baza colector: tabla de aluminiu 0,4 mm grosime
Material absorber: harpa-cupru, lamele-aluminiu
Sticla de protectie: sticla securizata
Culoare:aluminiu natural
Posibilitati de montaj: acoperis, terasa, perete, fundatie

Suportul de fixare se achizitioneaza separat 

 

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul AgtTherm SUNEX AMX 2.0 - 2C de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru AgtTherm SUNEX AMX 2.0 - 2C sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.