AgtTherm Automatizare solara pentru pompe cu turatie variabila Sunex

698.83 lei
(1 magazin)
Automatizare independenta tip LOGO pentru instalatii solare destinate incalziri iapeicalde menajere,controlul altor surse de incalzire in combinatie cu circuitul solar si a instalatiilor solare pentru incalzirea apei din piscine. Confort deosebit in exploatare datorita display-ului intext clar si grac,care aseaza dialogul textual pe baza de meniu. Functie inovativa“ECO”permite functionarea sistemului solar la efi cienta maxima,fara a nevoie de a suplimenta cu alte surse incalzire ...

Descriere


AgtTherm Automatizare solara pentru pompe cu turatie variabila Sunex

Automatizare independenta tip LOGO pentru instalatii solare destinate incalziri iapeicalde menajere,controlul altor surse de incalzire in combinatie cu circuitul solar si a instalatiilor solare pentru incalzirea apei din piscine. Confort deosebit in exploatare datorita display-ului intext clar si grac,care aseaza dialogul textual pe baza de meniu. Functie inovativa“ECO”permite functionarea sistemului solar la efi cienta maxima,fara a nevoie de a suplimenta cu alte surse incalzirea apei menajere. Automatizarea este echipata cu 3 senzori universali,pentru monitorizarea a 2 campuri de colector solari sau a 2 boilere , ind folosita pentru controlul instalatiilor solare simple ,dar si a celor complexe. Varianta constructiva si functii -controlul pompei cu turatie variabila; -3 senzori PT1000; -memorarea setarilor; -11 variante de comanda a instalatiilor solare; -comanda/programarea rezistentei electrice; -Functia de racire (programdevacanta); -Functia decalibrare a senzorilor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul AgtTherm Automatizare solara pentru pompe cu turatie variabila Sunex de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru AgtTherm Automatizare solara pentru pompe cu turatie variabila Sunex sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.