AGT 18 DSEA

de la 30 887.99 lei (2 magazine)
Generator diesel AGT 18 DSEA , putere 16.5 kVA , insonorizat , 1500 rpm Dotat cu aparate de masura digitale pentru afisarea pe ecranul LCD de 132 mm x 64 mm a marimilor electrice principale pe toate cele trei faze (tensiune, curent, frecventa, putere, tensiune baterie, contor ore de functionare, nivel combustibil) atat pentru generator cat si pentru retea. Modul de comanda si protectie pentru motor si alternator, asigura monitorizarea si oprirea automata a generatorului in cazul unei d ...

Descriere


AGT 18 DSEA

Generator diesel AGT 18 DSEA , putere 16.5 kVA , insonorizat , 1500 rpm Dotat cu aparate de masura digitale pentru afisarea pe ecranul LCD de 132 mm x 64 mm a marimilor electrice principale pe toate cele trei faze (tensiune, curent, frecventa, putere, tensiune baterie, contor ore de functionare, nivel combustibil) atat pentru generator cat si pentru retea. Modul de comanda si protectie pentru motor si alternator, asigura monitorizarea si oprirea automata a generatorului in cazul unei defectiuni : presiune scazuta a uleiului, temperatura ridicata a motorului, nivel scazut al combustibilului, defectarea releului de incarcare al bateriei, turatie scazuta sau ridicata, suprasarcina generator. Compact, cu design ergonomic si carcasa de protectie conforma cu directivele europene, prevazuta cu usi care poti fi inchise cu cheie, camera pentru radiator, stuturi pentru golirea lichidului de racire si a uleiului.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul AGT 18 DSEA de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru AGT 18 DSEA sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.