Agfa Photo LeBox Wedding Aparat Foto Unica Folosinta Film Color 35mm (27 pozitii) ISO400

Tip film: 35mm ISO 400 Numar cadre: 27 Blit incorporat Obiectiv 28mm Procesare film C-41 AgfaPhoto LeBox Film Alb Negru 36 ISO400 este un aparat de fotografiat de unica folosinta, compact si usor, potrivit pentru cei care doresc sa surprinda momentele unice usor si rapid. Ideal pentru petreceri, nunti, vacante si excursii, si situatiile cand nu doriti sa purtati de grija unui echipament foto scump. Potrivita atat in interior cat si in exterior, are o raza de acoperire a blitului d ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Agfa Photo LeBox Wedding Aparat Foto Unica Folosinta Film Color 35mm (27 pozitii) ISO400

Tip film: 35mm ISO 400 Numar cadre: 27 Blit incorporat Obiectiv 28mm Procesare film C-41 AgfaPhoto LeBox Film Alb Negru 36 ISO400 este un aparat de fotografiat de unica folosinta, compact si usor, potrivit pentru cei care doresc sa surprinda momentele unice usor si rapid. Ideal pentru petreceri, nunti, vacante si excursii, si situatiile cand nu doriti sa purtati de grija unui echipament foto scump. Potrivita atat in interior cat si in exterior, are o raza de acoperire a blitului de 4 metri.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Agfa Photo LeBox Wedding Aparat Foto Unica Folosinta Film Color 35mm (27 pozitii) ISO400 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Agfa Photo LeBox Wedding Aparat Foto Unica Folosinta Film Color 35mm (27 pozitii) ISO400 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.