Agfa Photo LeBox Aparat Foto Unica Folosinta Film Alb Negru (36 pozitii) ISO400

59.00 lei
(1 magazin)
Tip film: 35mm ISO 400 Numar cadre: 27 Blit incorporat Obiectiv 28mm Procesare film C-41 AgfaPhoto LeBox Film Alb Negru 36 ISO400 este un aparat de fotografiat de unica folosinta, compact si usor, potrivit pentru cei care doresc sa surprinda momentele unice usor si rapid. Ideal pentru vacante si excursii, si situatiile cand nu doriti sa purtati de grija unui echipament foto scump. ...

Descriere


Agfa Photo LeBox Aparat Foto Unica Folosinta Film Alb Negru (36 pozitii) ISO400

Tip film: 35mm ISO 400 Numar cadre: 27 Blit incorporat Obiectiv 28mm Procesare film C-41 AgfaPhoto LeBox Film Alb Negru 36 ISO400 este un aparat de fotografiat de unica folosinta, compact si usor, potrivit pentru cei care doresc sa surprinda momentele unice usor si rapid. Ideal pentru vacante si excursii, si situatiile cand nu doriti sa purtati de grija unui echipament foto scump.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Agfa Photo LeBox Aparat Foto Unica Folosinta Film Alb Negru (36 pozitii) ISO400 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Agfa Photo LeBox Aparat Foto Unica Folosinta Film Alb Negru (36 pozitii) ISO400 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.