Adobe XD CC for teams Multiple Platforms EU English 1 User L1 - subscriptie anuala

Proiectati, creati prototipuri si impartasiti experimentele cu clientii si echipa dumneavoastra. Oferiti echipei dumneavostra de creatie tot ce are nevoie pentru a crea site-uri web, aplicatii mobile, interfete bazate pe voce si multe altele. Adobe XD CC este cel mai rapid mod de a trece de la idee la experiment. Caracteristici cheie De la design la prototip in cateva clickuri Utilizati instrumente cum ar fi Repeat Grid pentru replicarea rapida a listelor de c ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Adobe XD CC for teams Multiple Platforms EU English 1 User L1 - subscriptie anuala



Proiectati, creati prototipuri si impartasiti experimentele cu clientii si echipa dumneavoastra.


Oferiti echipei dumneavostra de creatie tot ce are nevoie pentru a crea site-uri web, aplicatii mobile, interfete bazate pe voce si multe altele.

Adobe XD CC este cel mai rapid mod de a trece de la idee la experiment.

Caracteristici cheie


De la design la prototip in cateva clickuri
Utilizati instrumente cum ar fi Repeat Grid pentru replicarea rapida a listelor de contacte, a galeriilor de fotografii si a altor elemente din artboard. Modificarile pe care le faceti se actualizeaza peste tot.


Suport pentru aplicatiile dumneavoastra preferate
Incepeti desenele de la

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Adobe XD CC for teams Multiple Platforms EU English 1 User L1 - subscriptie anuala de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Adobe XD CC for teams Multiple Platforms EU English 1 User L1 - subscriptie anuala sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.