Adobe Premiere Pro CC for teams, Licenta Electronica, 1 an, 1 user

2 148.24 lei
(1 magazin)
Adobe Premiere Pro CC este software-ul de editare video profesionista care combina performanta incredibila cu o interfata eleganta, restructurata si o serie de noi caracteristici creative, inclusiv Warp Stabilizer pentru stabilizarea imagini, cronologie dinamica, editare multicam extinsa, straturi de ajustare si multe alte functionalitati. Cel mai rapid si mai eficient editor video neliniar, Adobe Premier Pro CC este, de asemenea, primul editor care ofera un panou Lumetri Color dedicat ...

Descriere - Adobe Premiere Pro CC for teams, Licenta Electronica, 1 an, 1 user


Adobe Premiere Pro CC este software-ul de editare video profesionista care combina performanta incredibila cu o interfata eleganta, restructurata si o serie de noi caracteristici creative, inclusiv Warp Stabilizer pentru stabilizarea imagini, cronologie dinamica, editare multicam extinsa, straturi de ajustare si multe alte functionalitati. Cel mai rapid si mai eficient editor video neliniar, Adobe Premier Pro CC este, de asemenea, primul editor care ofera un panou Lumetri Color dedicat si intuitiv pentru manipularea culorii si a luminii. De asemenea, aplicatia ofera zeci de caracteristici proiectate pentru a va ajuta sa faceti trecerea de la Final Cut sau Avid, inclusiv comenzi, panouri si comenzi rapide de la tastatura comune. Aplicatiile pentru dispozitive mobile precum Adobe Premiere Clip si Hue CC extind puterea Premiere Pro CC pe dispozitivele dvs., astfel incat sa puteti crea videoclipuri cu efecte vizuale si audio uimitoare, oriunde v-ati afla. Lucrati usor cu animatii si efecte vizuale intre Premiere Pro CC si After Effects prin Dynamic Link, care elimina procesarea intermediara pentru a accelera fluxurile dvs. de lucru.
Garantie Persoana Fizica: 1
Garantie Persoana Juridica: 1
Tip Pachet: Licenta electronica
Familie: Adobe Premiere
Limba: Engleza
Sisteme de operare: Windows, MacOS
Caracteristici: Licenta valabila un an pentru un singur utilizator.
Altele: Level 1 - 9
Cod producator: 65276938BA01A12

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Adobe Premiere Pro CC for teams, Licenta Electronica, 1 an, 1 user de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Adobe Premiere Pro CC for teams, Licenta Electronica, 1 an, 1 user sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.