Adobe Audition CC for teams, Licenta Electronica, 1 an, 1 user

2 117.55 lei (1 magazin)
Adobe Audition CC ofera posibilitati de editare audio de inalta performanta prin instrumente intuitive pentru editare, mixaj, restaurare si adaugarea de efecte. Acum puteti inregistra, edita si crea continut audio cu ajutorul unui set complet de instrumente printre care se regasesc waveform, display spectral si multitrack. Acest program de editare audio este conceput pentru accelerarea fluxurilor de lucru relationate cu productia audio/video si pentru livrarea celor mai inalte standar ...

Descriere


Adobe Audition CC for teams, Licenta Electronica, 1 an, 1 user

Adobe Audition CC ofera posibilitati de editare audio de inalta performanta prin instrumente intuitive pentru editare, mixaj, restaurare si adaugarea de efecte. Acum puteti inregistra, edita si crea continut audio cu ajutorul unui set complet de instrumente printre care se regasesc waveform, display spectral si multitrack. Acest program de editare audio este conceput pentru accelerarea fluxurilor de lucru relationate cu productia audio/video si pentru livrarea celor mai inalte standarde de calitate a fisierelor audio. De asemenea, Adobe Audition CC va ofera acces la noile functionalitati de indata ce au fost lansate si se integreaza cu alte instrumente video Adobe pentru producerea de fisiere audio-video fara cusur.
Garantie Persoana Fizica: 1
Garantie Persoana Juridica: 1
Tip Pachet: Licenta electronica
Familie: Adobe Audition
Limba: Engleza
Sisteme de operare: Windows, MacOS
Caracteristici: Licenta valabila un an pentru un singur utilizator.
Altele: Level 1 - 9
Cod producator: 65276731BA01A12

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Adobe Audition CC for teams, Licenta Electronica, 1 an, 1 user de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Adobe Audition CC for teams, Licenta Electronica, 1 an, 1 user sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.