Adobe Animate CC / Flash Professional CC

2 056.00 lei (1 magazin)
O nouă eră pentru animații. Orice platformă. Orice dispozitiv. Orice stil. Creați animații interactive cu instrumente de desen de ultimă generație și publicați-le pe mai multe platforme — inclusiv Flash/Adobe AIR, HTML5 Canvas, WebGL sau chiar platforme personalizate — și puteți ajunge la vizualizatorii difuzărilor de televiziune sau care utilizează practic orice dispozitiv pentru desktop sau mobil. ...

Descriere


Adobe Animate CC / Flash Professional CC

O nouă eră pentru animații. Orice platformă. Orice dispozitiv. Orice stil.
Creați animații interactive cu instrumente de desen de ultimă generație și publicați-le pe mai multe platforme — inclusiv Flash/Adobe AIR, HTML5 Canvas, WebGL sau chiar platforme personalizate — și puteți ajunge la vizualizatorii difuzărilor de televiziune sau care utilizează practic orice dispozitiv pentru desktop sau mobil.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Adobe Animate CC / Flash Professional CC de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Adobe Animate CC / Flash Professional CC sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.