Adobe Acrobat PRO for Teams, Windows/Mac, licenta educationala, subscriptie anuala

de la 1.100,00 lei (2 magazine)
Descriere Licenta Adobe Pro DC for Teams, WIN/MAC, 1 user, subscriptie 1 an Livrare electronica in 24h! Licenta educationala are aceleasi caracteristici tehnice si functionale ca licenta business, producatorul ofera discounturi substantiale pentru zona educationala. Acest soft poate fi achizitionat doar de catre categoriile mentionate mai jos: Studenti, organizatiile academice, biblioteci, muzee, organizatiile non-profit, profesori.  ...

Descriere


Adobe Acrobat PRO for Teams, Windows/Mac, licenta educationala, subscriptie anuala

Descriere

Licenta Adobe Pro DC for Teams, WIN/MAC, 1 user, subscriptie 1 an

Livrare electronica in 24h!

Licenta educationala are aceleasi caracteristici tehnice si functionale ca licenta business, producatorul ofera discounturi substantiale pentru zona educationala. Acest soft poate fi achizitionat doar de catre categoriile mentionate mai jos:

Studenti, organizatiile academice, biblioteci, muzee, organizatiile non-profit, profesori. 

 

 

Ce este Acrobat Standard ?

Acrobat Standard este versiunea desktop completa pentru crearea documentelor in format PDF. Aceasta include o aplicatie mobila care va permite sa completati, sa semnati si sa partajati documente PDF pe orice dispozitiv.Cu serviciul Document Cloud puteti crea, exporta, edita si urmari fisierele PDF de oriunde si de pe orice dispozitiv.

 

Analiza documentelor fara bataie de cap
Acum, partajarea PDF-urilor și colectarea comentariilor este la fel de simplă ca trimiterea unui e-mail, cu un control maxim. Destinatarii primesc un e-mail cu un link catre PDF-ul dvs. Ei au posibilitatea de a deschide vizualiza si comenta, totul intr-un singur loc, rapid si sigur. 
Pagina de pornire noua
Ramaneti organizat si eficient cu o interfata de utilizare mai rapida si mai comfortabila
 
A. Fisierele recente deschise pe computerul dumneavoastra
 
B. Instrumente recomandate. Cele mai bune instrumente cum ar fi Editati PDF, Creati PDF, Combinati PDF-uri si multe altele.
 
C. Caseta de căutare
 
D. Panou contextual. Va ajuta sa actionati intr-un anumit fel asupra fisierelor. De asemenea va permite  sa verificati starea participantilor cat si istoricul activitatii acestora. 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Adobe Acrobat PRO for Teams, Windows/Mac, licenta educationala, subscriptie anuala de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Adobe Acrobat PRO for Teams, Windows/Mac, licenta educationala, subscriptie anuala sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.