Adobe Acrobat Pro DC, Abonament Anual

1 070.00 lei (1 magazin)
Biroul tau este la fel de mobil ca si tine Acrobat DC cu serviciul Document Cloud vine cu sute de unelete pentru a converti, edita si semna PDF-uri. Este la fel de mobil ca si tine. Astfel poti incepe un document la birou, sa il iei cu tine in masina, si sa il trimiti catre aprobare de acasa - rapid si simplu. Acrobat DC functioneaza ca o magie Editeaza orice fisiere, chiar si unul scanat. Doar pozeaza cu telefonul dupa care il poti deschide pe desktop-ul tau. Acroba ...

Descriere


Adobe Acrobat Pro DC, Abonament Anual

  • Biroul tau este la fel de mobil ca si tine

Acrobat DC cu serviciul Document Cloud vine cu sute de unelete pentru a converti, edita si semna PDF-uri. Este la fel de mobil ca si tine. Astfel poti incepe un document la birou, sa il iei cu tine in masina, si sa il trimiti catre aprobare de acasa - rapid si simplu.

  • Acrobat DC functioneaza ca o magie

Editeaza orice fisiere, chiar si unul scanat. Doar pozeaza cu telefonul dupa care il poti deschide pe desktop-ul tau. Acrobat il va transforma ca prin magie intr-un document editabil pe tableta - complet cu fonturile potrivite pentru a fi identic cu cel original.

  • Semnatura electronica. Oriunde

Acrobat DC gestioneaza semnatura electronica pentru mai mult de un milion de dispozitive in lume. Acum oricine poate semna legal un document doar prin simpla apasare a unui click - sau doar folosind cateva clickuri in browser. Mai mult de cat o aplicatie pentru a semna documente, Acorbat DC face mai usoara trimiterea, urmarirea si pastrarea documentelor.

  • O interfata grafica usoara si frumoasa

Usor de gestionat si complet compatibila cu dispozitivele mobile, cu o interfata grafica brilianta iti ofera uneltele de care ai nevoie la degetele tale - Acrobat DC este asa de fantastic, incat te vei intreba cum de ai reusit sa iti finalizezi proiectele fara sa il folosesti

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Adobe Acrobat Pro DC, Abonament Anual de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Adobe Acrobat Pro DC, Abonament Anual sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.