Adler adl-ad 4701

Adler adl-ad 4701
oferte de la
139.99 lei

(2 magazine)
Feliator Electric Adler pentru Mezeluri, Carne sau Paine cu Grosime Taiere Reglabila, Putere 200W     Feliator electric cu masă de tragere si un împingător detasabil. Lama din otel inoxidabil de înaltă calitate vă permite să tăiati carnea în felii subtiri, precum si felii mai groase de pâine. Grosimea poate fi reglată. Feliatorul este usor de demontat, ceea ce simplifică în mod semnificativ curătarea.   Specificatii tehnice: ...

Descriere - Adler adl-ad 4701


Feliator Electric Adler pentru Mezeluri, Carne sau Paine cu Grosime Taiere Reglabila, Putere 200W

 

 

Feliator electric cu masă de tragere si un împingător detasabil. Lama din otel inoxidabil de înaltă calitate vă permite să tăiati carnea în felii subtiri, precum si felii mai groase de pâine. Grosimea poate fi reglată. Feliatorul este usor de demontat, ceea ce simplifică în mod semnificativ curătarea.

 

Specificatii tehnice:

-Lama din otel inoxidabil.

-Buton ON/OFF.

-Ajustarea grosimii tăieturii.

-Indicator de grosime de tăiere.

-Masă pliantă si împingător detasabil.

-Putere maximă 200.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Adler adl-ad 4701 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Adler adl-ad 4701 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.