Adler AD7040

Curatarea regulata si eliminarea cenusei sunt necesare daca doriti ca sursa dvs. de incalzire sa ramana complet functional si aspiratorul de cenusa Adler AD 7035 este un instrument / dispozitiv perfect pentru acesta. Ceea ce il face diferit de aspiratoarele obisnuite este ca poate face fata atat cenusii reci, cat si celor cu temperatura extrem de ridicata (50 grade). De asemenea, include filtrele HEPA special concepute, care protejeaza motorul vidului de funingine si particule d ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Adler AD7040

Curatarea regulata si eliminarea cenusei sunt necesare daca doriti ca sursa dvs. de incalzire sa ramana complet functional si aspiratorul de cenusa Adler AD 7035 este un instrument / dispozitiv perfect pentru acesta.

Ceea ce il face diferit de aspiratoarele obisnuite este ca poate face fata atat cenusii reci, cat si celor cu temperatura extrem de ridicata (50 grade).

De asemenea, include filtrele HEPA special concepute, care protejeaza motorul vidului de funingine si particule de cenusa care, altfel, ar putea sa-l infunde, ceea ce ar duce la deteriorarea acestuia.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Adler AD7040 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Adler AD7040 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.