Adler AD 7702

de la 72.00 lei (4 magazine)
Aeroterma Adler AD 7702 este fabricata din materiale rezistente, are dimensiuni reduse si functioneaza doar in pozitie verticala. Poate fi folosita atat pentru incalzire, datorita elementelor de incalzire ceramice, dar si ca racitor de aer, datorita ventilatorului incorporat. In partea superioara este prevazuta cu doua butoane: cu cel din dreapta putem regla viteza de ventilatie, iar cel din stanga regleaza nivelul de caldura pe care dorim sa il elibereze aeroterma.   ...

Descriere


Adler AD 7702

Aeroterma Adler AD 7702 este fabricata din materiale rezistente, are dimensiuni reduse si functioneaza doar in pozitie verticala. Poate fi folosita atat pentru incalzire, datorita elementelor de incalzire ceramice, dar si ca racitor de aer, datorita ventilatorului incorporat. In partea superioara este prevazuta cu doua butoane: cu cel din dreapta putem regla viteza de ventilatie, iar cel din stanga regleaza nivelul de caldura pe care dorim sa il elibereze aeroterma.
 
PUTERE REGLABILA

Butonul din dreapta are trei trepte de reglare a vitezei de ventilatie. Astfel, in pozitia "X" aeroterma va oferi un flux de aer rece, neincalzit, indiferent de pozitia la care se afla butonul din stanga. In pozitia "I" se alimenteaza o rezistenta, ce incalzeste cu o putere de 750 W. La nivelul "II" aerul este incalzit de ambele rezistente ale aerotermei, functionand astfel la 1500 W.
   
Pentru siguranta, dispozitivul este echipat cu un sistem de protectie impotriva supraincalzirii. Practic, atunci cand temperatura depaseste un anumit nivel, comutatorul termic opreste aeroterma o perioada de timp.
 
Caracteristici principale:

- Rezistente de incalzire ceramice;
- Doua trepte de putere: 750W si 1500W;
- Temperatura controlata cu ajutorul termostatului;
- Posibilitatea de selectare intre aer rece, cald si fierbinte;
- Protectie impotriva supraincalzirii;
- Indicator luminos de functionare;
- Comutator de siguranta automat.

Specificatii tehnice:

Tip: De interior
Voltaj: 220 – 240 V 50Hz
Putere maxima: 1500 W
Dimensiuni: 157 x 176 x 225 mm
Greutate: 1.4 Kg

Continut pachet:

Aeroterma: Da
Manual de utilizare: Da.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Adler AD 7702 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Adler AD 7702 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.