ADDIS Masă de călcat Affinity Board Flamingo

Este foarte ușor și confortabil să calci hainele pe o astfel de masă. Are 7 poziții de ajutare - de la 70 cm până la 92 cm - astfel încât te ajută să-ți faci treaba într-un mod cât mai confortabil. Brandul britanic Addis este gata să înfrunte orice fel de murdărie și dezordine.Produsele sale sunt realizate din materiale de calitate și te ajută să păstrezi locuința în ordine, fără nicio problemă. Ce zici, nu-i așa că abia aștepți să le încerci? ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


ADDIS Masă de călcat Affinity Board Flamingo

Este foarte ușor și confortabil să calci hainele pe o astfel de masă. Are 7 poziții de ajutare - de la 70 cm până la 92 cm - astfel încât te ajută să-ți faci treaba într-un mod cât mai confortabil. Brandul britanic Addis este gata să înfrunte orice fel de murdărie și dezordine.Produsele sale sunt realizate din materiale de calitate și te ajută să păstrezi locuința în ordine, fără nicio problemă. Ce zici, nu-i așa că abia aștepți să le încerci?

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul ADDIS Masă de călcat Affinity Board Flamingo de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru ADDIS Masă de călcat Affinity Board Flamingo sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.